Anasayfa Haber Facebook Messenger Mesajları Geri Alınabilecek

Facebook Messenger Mesajları Geri Alınabilecek

Facebook Messenger’a gönderilen mesajları geri alma özelliği geliyor.

Zaman zaman yanlışlıkla tanıdıklarımıza istemediğimiz mesajları gönderebiliyoruz. Mesajı birine yazdığımızı düşünürken, yanlışlıkla başka birine gönderebiliyoruz. Bu tip durumlarda gönderilen mesajı silebilmek büyük rahatlık sağlıyor.

Bundan birkaç ay önce WhatsApp’ta gönderilen mesajları, fotoğrafları ve videoları tüm telefonlardan silme imkanı sağlayan bir güncelleme yayınlanmıştı. Şimdi de Facebook’a benzer bir özellik geliyor.

Gelecekte yayınlanacak bir güncellemeyle birlikte Facebook Messenger’dan gönderilen mesajlar, 10 dakika içinde hem gönderici, hem de alıcı tarafında silinebilecek. Bu özellik yanlışlıkla gönderilen mesajların geri alınmasına imkan sağlayacak.

Mesajı geri alma özelliği şimdilik Facebook tarafında test ediliyor. İşlevi getiren güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak henüz kullanıma girmediğini deneyerek gördük.

Güncel Messenger’da mesaja basılı tutarak silmeyi seçerseniz, bu mesaj yalnızca sizin tarafınızda siliniyor. Gönderilen mesaj ise alıcıda kalıyor. Güncelleme çıkana kadar bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.