Anasayfa Haber Bülten MSI, Assassin’s Creed Odyssey Hediye Ediyor

MSI, Assassin’s Creed Odyssey Hediye Ediyor

MSI, Z390/X470 anakart veya OPTIX Gaming monitör satın alana, ASSASSIN’S CREED ODYSSEY hediye ediyor.

MSI yeni bir oyun bundle kampanyası düzenlediğini duyurdu. Yeni kampanya 1 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında devam edecek. Assassin’s Creed Odyssey Hediye Paketi kampanyası süresince seçili MSI Z390/X470 oyun anakartlarından veya monitör ürünlerinden satın alan herkes, Assassin’s Creed Odyssey oyununun dijital standart versiyonuna ücretsiz sahip olacak.

MSI Z390 Gaming Serisi

MSI Z390 serisi, Intel’in 9.nesil işlemcilerinde performans ve yetenekleri ile en iyi uyumluluğa sahiptir. Yenilikçi sonsuz ayna ışıklandırma efektine sahip MEG Z390 ACE, tasarımını Mystic Light Infinity ile gözler önüne seriyor. Tamamen izole edilen üst sınıf 12+1 güç fazı tasarımı sayesinde, oyunlar kadar zorlu hızaşırtma işlemlerinde de son derece güvenli bir çalışma ortamı sağlıyor.

MPG Z390 GAMING EDGE AC anakart ayrıca Core Boost ile optimize edilen ve genişletilmiş heatsink ile gelen bir VRM tasarımına sahip. Turbo M.2, takılı gelen G/Ç panel kapağı, Audio Boost HD, Steel Armor destekli DDR4 Boost, Game Boost ayar düğmesi, Çift ön USB 3.1 Gen 2 Type-C portları gibi birçok yeni özelliği de var.

MSI Optix Kavisli Oyuncu Monitörleri

MSI Optix MPG27CQ, dahili SteelSeries GameSense özelliğine sahip ilk kavisli monitördür. 144Hz, 1ms VA LED paneli oyuncular için tasarlanmıştır. Monitörün ön kısmında bulunan özelleştirilir RGB bölgeleri, oyun içi uyarı ve bilgileri gerçek zamanlı olarak göstermek üzere programlanabiliyor. Arka kısımdaki RGB LED ışıklar ise tasarıma ayrı bir fark katıyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.