Anasayfa Haber Bülten Alcatel 5V, Türkiye’de Satışa Sunuldu

Alcatel 5V, Türkiye’de Satışa Sunuldu

TCL Communication, üst düzey özellikler sunan, tamamen yeniden tasarlanmış akıllı telefon portföyünün amiral gemisi olarak sunduğu Alcatel 5V’yi piyasaya sürdü.

Alcatel 5V; tasarım estetiği, iyileştirilmiş FullView 19:9 ekranı ve kullanıcıların güzel fotoğraflar çekmelerini sağlamak üzere yapay zekadan faydalanan gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca tam entegre Google Lens özelliği sayesinde kullanıcıların aramalarını rahatlıkla yapabilmelerini sağlamanın yanı sıra daha fazla verimlilik ve etkileşim de sunuyor.

Alcatel 5V ayrıca kullanıcıyı tanımlamak ve akıllı telefonun kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanan biyometrik bir güvenlik teknolojisi olan Face Key özelliğine de sahip. Yüksek hassasiyetli 106 yüz anahtar noktası ve 30 derece saptama yarıçapı, 0.5 saniye içinde güçlü güvenlik ve hızlı erişim sağlıyor.

Face Key’in yanı sıra parmak izi sensörü de Alcatel 5V için ek güvenlik sağlıyor. Kullanıcılar yalnızca bir parmak dokunuşuyla cihazlarının kilidini açabiliyor, hassas bilgilerini güvende tutabiliyor, seçtikleri uygulamaları çalıştırabiliyor ve selfie’ler çekebiliyor.

Alcatel 5V, 2.199 TL önerilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.