Anasayfa Haber G.Skill Trident Z Royal Bellekler Duyuruldu

G.Skill Trident Z Royal Bellekler Duyuruldu

Yeni bellekler, altın renkli farklı soğutucu tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

RGB LED aydınlatmalı tasarımlar yapmak, oyuncu donanımları pazarında gittikçe yayılan bir moda. Oyunculara hitap eden hemen hemen her türden donanımda RGB aydınlatma görmek mümkün. Hoparlörler, monitörler ve hatta mousepad gibi ürünler bile buna dahil. G.Skill ise yeni Trident Z Royal serisi belleklerinde farklı bir tasarıma yönelmiş.

Trident Z Royal serisi, soğutucularında altın ve elmas tasarımını, RGB LED’lerle harmanlıyor. RGB LED’lerin elmas görünümlü kısımda yarattığı etkinin hayli dikkat çekici olduğunu söylemek mümkün. Altın sevmeyen kullanıcılar için gümüş renk seçeneğinin bulunduğunu da belirtelim.

Trident Z Royal serisi, 3.000 ve 3.200 MHz sürümlerinde 64 GB, 4.600 MHz sürümünde ise 16 GB’a kadar kapasite sağlıyor. Belleklerde üst seviye Samsung B-die DDR4 yongalarının kullanıldığı söyleniyor. Bu yongalar, yüksek performansları ve hız aşırma potansiyelleriyle biliniyor.

G.Skill’in yeni bellekleri Aralık ayında piyasaya çıkacak. Fiyat konusunda henüz kesin bir açıklama yapılmadı, ancak yakında yapılacaktır.