Anasayfa Haber Bülten NVIDIA, GeForce RTX İçin Battlefield 5 Bundle Kampanyasını Duyurdu

NVIDIA, GeForce RTX İçin Battlefield 5 Bundle Kampanyasını Duyurdu

NVIDIA, GeForce RTX tabanlı GPU’lar için Battlefield 5 bundle kampanyasını ve Battlefield 5 için “Shot With GeForce Ansel” yarışmasını duyurdu.

GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 veya GeForce RTX 2070 tabanlı grafik kartı veya masaüstü PC’yi satın alan kullanıcılar, bu yeni kampanya kapsamında Battlefield 5’e sahip oluyor. Bugün başlayacak olan stoklarla sınırlı bundle kampanyası, 7 Ocak 2019 tarihinde sona erecek.

Battlefield 5 geçen hafta, DXR’nin ilk sürümü oyun içi bir yama ile kullanıma sunulduğunda DXR ışın izlemeyi kullanan ilk oyun oldu. NVIDIA GeForce RTX GPU’ları, oyunculara bu teknolojiyi kullanan Battlefield 5’i PC üzerinde oynama imkanı sunuyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgiyi buradaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

“Shot With GeForce Ansel” ile Battlefield 5 yarışması

NVIDIA, Battlefield 5 için “Shot With GeForce Ansel” fotoğraf yarışması düzenliyor. Oyuncular Battlefield 5 içerisindeki War Stories tekli oyuncu modunu oynarken, NVIDIA Ansel oyun içerisinden güzel fotoğraflar yakalayabiliyor.

Ekran görüntülerini “NVIDIA Ansel Shot With GeForce” web sitesine yükleyen, sosyal medyada da @NVIDIAGeForce ve #SHOTWITHGEFORCE hashtagleri ile paylaşan oyuncular, GeForce RTX ekran kartı kazanma şansını yakalıyor. Bugün başlayan yarışma, 16 Aralık 2018 tarihi itibarıyla sona erecek.

Yarışma hakkında daha fazla bilgi ve katılım için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.