Anasayfa Haber Bülten Philips BDM3470UP Modeli Satışa Çıkarıldı

Philips BDM3470UP Modeli Satışa Çıkarıldı

Philips BDM3470UP modeli, UltraWide 21:9 formatında, Quad HD 3440×1440 çözünürlük sunuyor.

34 inçlik (86.7 cm) bu UltraWide QHD monitör, ofiste üretkenliği artırmak ve evde keyfi artırmak için yüksek performans özellikleri ve yenilikçi teknolojiler ile donatılmış. CrystalClear ve IPS teknolojisi renklerin öne çıkmasını sağlarken, UltraWide MultiView ekran ise kullanıcılara çalışmak ya da oynamak için gereksinim duydukları alanı veriyor. USB 3.0 ve HDMI uyumluluğu ekranın kullanışlı bağlantılara sahip olmasını sağlıyor, SmartErgoBase taban ise herkes için kullanım rahatlığı sağlıyor.

IPS ekranı, 178/178 derecelik oldukça geniş görüntüleme açıları sunarak, kullanıcıların ekranı neredeyse her açıdan görüntüleyebilmelerini sağlıyor. SmartUniformity teknolojisi ise renk ve parlaklık dalgalanmalarını ortadan kaldırarak fotoğrafçıların, grafik sanatçılarının, tasarımcıların ve diğer görsel sanatlar profesyonellerinin, görüntülerdeki renk doğruluğuna güven duyabilmelerini sağlıyor.

Ayrıca bu model, standart USB 2.0’den 10 kat daha hızlı veri iletimi sağlayan USB 3.0 ile de donatıldı. Monitör, kişisel bir bilgisayardan ya da tüm AV kaynak türlerinden tek bir kablo ile iletilen yüksek kalitedeki dijital video ve ses verilerini kabul etmek için gerekli bütün donanıma sahip bir şekilde HDMI için de hazır olarak sunuluyor. Ayrıca iki stereo hoparlör ile de donatıldı.

Philips BDM3470UP modeli 759 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabiliyor.