Anasayfa Haber Samsung Galaxy S10, Dört Farklı Sürümle Çıkabilir

Samsung Galaxy S10, Dört Farklı Sürümle Çıkabilir

Samsung’un yeni S10 modelinde çok farklı ekran boyutları kullanacağı iddia ediliyor.

Kısa süre önce katlanabilir Galaxy F telefonunun duyurusunu yapan Samsung, üst seviyedeki yenilikleri bununla sınırlı tutmayacak gibi görünüyor. Şirketin yeni Galaxy S10 telefonu hakkında ortaya ilginç iddialar atıldı.

Wall Street Journal kaynaklı bir habere göre, Samsung bu yeni üst seviye modelinde tüketiciye çok sayıda seçenek sunacak. Galaxy S10 modelinin en az dört farklı ekran seçeneğiyle geleceği, bunların 5.8 ve 6.4 inç arasında değişen ekranlarla donatılacağı iddia ediliyor.

Bu yeni modellerde arasındaki fark ekran boyuyla da sınırlı kalmayacak. Samsung bu telefonlara sayıları 3 ile 5 arasında değişen kamera kombinasyonları da uygulayacak.

Yeni Galaxy S10 ailesinde en dikkat çekecek modelin ise 6.7 inç ekranlı en üst model olacağı iddia ediliyor. Bu dev ekranlı modelde ayrıca tam 6 kameralı bir sisteme de yer verileceği iddia ediliyor.

Ancak 6.7 inç ekranlı modelin en önemli teknolojisi ne ekranı, ne de kamera sayısı olmayacak. İddialara göre Samsung bu en üst modelde ilk kez 5G teknolojisi kullanacak.

5G altyapısı henüz dünya çapında yayılmış olmasa da, Güney Kore ve Amerika gibi ülkelerde gittikçe yayılıyor. Samsung’un da yeni S10 modeliyle bu teknolojiyi telefonlarda ilk kez kullanan şirket olacağı tahmin ediliyor.