Anasayfa Video Spintires: Mudrunner ReShade 4.0 Rehberi

Spintires: Mudrunner ReShade 4.0 Rehberi

ReShade ile popüler off-road oyunu Spintires: Mudrunner’ın renklerini canlandırıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Ali ile birlikte yeni Spintires oyunu Mudrunner’da yine çamura girmiş ve epey keyif almıştık. Fizik açısından muhteşem olan bu oyunun renklendirme açısından biraz soluk kaldığını belirtmekte fayda var. Bu aslında kasıtlı yapılmış diyebiliriz zira oyun eski Rus kamyonları barındırıyor ve atmosferi de buna göre ayarlıyor. Öte yandan siz yine de daha renkli bir görüntü isteyebilirsiniz.

Şanslıyız ki bu iş için ReShade isimli bir araç mevcut. İçerisinde birçok efekt olan bu araç geçtiğimiz günlerde 4.0 sürümüne güncellendi. Biz de vakit kaybetmeden bu yeni sürüm ile Spintires: Mudrunner’da ne gibi değişiklikler yapabileceğimize baktık.

ReShade, tek tıkla oyunu çok daha renkli hale getirebiliyor, Anti-Aliasing seviyesini artırabiliyor veya HDR benzeri renk efektleri uygulayabiliyor. Oyuna hem gece hem gündüz olduğundan iki farklı gün koşulunda da renklendirmeye bakabilirsiniz. Dilerseniz renklendirmenin de ötesine geçip çok farklı efektleri oyuna dahil edebilirsiniz. Bu artık tamamen kişisel zevklerinize bağlı. İşin en güzel yanı ise bu aracın ETS2’den The Witcher 3’e kadar yüzlerce oyunu desteklemesi. Hatta burada desteklenen oyunların bir listesini de bulabilirsiniz: ReShade Uyumluluk Listesi.

ReShade 4.0’ı indirmek için tıklayın.