Anasayfa Haber Bülten Nokia 8.1 Resmen Tanıtıldı

Nokia 8.1 Resmen Tanıtıldı

HMD Global, amiral gemisi serilerinin yeni üyesi Nokia 8.1 modelini tanıttı.

Nokia 8.1, oldukça hassas kamera sensörü, ZEISS Optik ve Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliği ile sıra dışı fotoğraf kalitesi sunarak çıtayı yukarı çekiyor. Kusursuz renk üretme özelliğiyle gelen HDR 10 desteğine sahip özel PureDisplay ekran teknolojisi, güneş ışığının parlaklığına bile meydan okuyarak üstün görüntüleme deneyimi sunuyor.

Bütün bunlar Nokia akıllı telefonlarından beklenen işçilik kalitesiyle modern bir kutuda sunuluyor. Yeni Android yazılımı olan Android 9 Pie kullanan Nokia 8.1, inovatif özellikleriyle birlikte en iyi Android deneyimini sunuyor.

Nokia 8.1, işinizi kolaylaştırarak bir şarjla iki gün eğlenebilmenizi sağlıyor. Snapdragon 710 Mobil Platformuyla birleştirilmiş uzun süreli güç, Nokia 8.1’in, bir önceki Snapdragon 660 neslinden yüzde 35 daha hızlı grafikler ve yüzde 20 daha yüksek performans sağlayarak her türlü işlemi yerine getirebileceği anlamına geliyor. Ayrıca, çoklu çekirdekli yapay zeka motoru sayesinde yepyeni bir mimariyi verimli performans için birleştiren çift yapay zeka gücüne sahip.

Nokia 8.1, Android One programında garanti edildiği gibi üç yıl boyunca aylık güvenlik yamaları ve iki büyük İşletim Sistemi güncellemesi alacak. Üstelik, Google Play koruması, mağazadaki 50 milyardan fazla uygulamayı her gün tarayıp telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlardan koruyarak Nokia 8.1’i piyasadaki en güvenli telefon haline getirecek.

Ayrıca, gün boyunca işlerinizi halletmenize yardımcı olan Google Assistant’ın yanı sıra ücretsiz kullanabileceğiniz sınırsız yüksek kaliteli fotoğraf depolama alanına sahip Google Fotoğraflar gibi yenilikçi hizmetlere de kolayca erişebileceksiniz.