Anasayfa Haber Huawei Nova 4 Özellikleri Sızdırıldı

Huawei Nova 4 Özellikleri Sızdırıldı

Huawei’nin 17 Aralık’ta tanıtacağı Nova 4 adlı yeni telefonun teknik özellikleri belli oldu.

Geçtiğimiz hafta yayınladığı bir görsel ile Nova 4’ün tasarımını sergileyen Huawei, yeni telefonun tanıtımını 17 Aralık’ta yapacağını duyurmuştu. Tabii bu görselde telefonun pek fazla özelliği gösterilmiyordu. Tek dikkat çeken şey, ekranın köşesine bir delik olarak yerleştirilmiş kamerasıydı.

Huawei henüz resmi tanıtımı yapamadan, telefonun özellikleri TENAA’da ortaya çıktı. TENAA’da listelenen özelliklere göre telefonun ekranı 6,4 inç olacak. 2310×1080 piksel çözünürlüklü bu ekranın hangi panel tipinde olacağı bilinmiyor.

P20 Pro modeline güç veren Kirin 970 işlemcisi, Huawei Nova 4’te de kullanılacak. 8 GB RAM ile gelecek telefonun depolama alanı ise 128 GB olacak. 3.750 mAh kapasiteli batarya, 18 Watt şarj desteği sağlayacak. Ayrıca telefonda 4G VoLTE bağlantısı kullanılacak.

Özelliklerde telefonun iki ayrı sürümünün olacağı da görülüyor. Bu iki sürüm arasındaki tek fark, arkadaki ana kameranın çözünürlüğü olacak. Üst modelde 48 + 16 + 2 megapiksel kamera sistemi kullanılacak.

Alt modelde ise 20 + 16 + 2 megapiksellik bir kamera sistemi yer alacak. Ön kamera, her iki modelde de 25 megapiksel olacak. Telefonun fiyatı konusunda ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.