Anasayfa Haber Vivo NEX Dual Display Edition Resmen Tanıtıldı

Vivo NEX Dual Display Edition Resmen Tanıtıldı

Vivo NEX Dual Display Edition, çift ekrana sahip ve Snapdragon 845 işlemciyle donatılmış.

Geçtiğimiz ayın sonunda görüntüleri sızdırılan çift ekranlı Vivo NEX telefonun resmi tanıtımı yapıldı. Bir yüzeyi komple ekran olan, diğer yüzeyi ise eski akıllı telefonlardaki gibi geniş çerçeveli olan Vivo NEX Dual Display Edition, her iki tarafında da AMOLED panel kullanıyor.

Büyük ekran 6,4 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğe sahip. 5,5 inçlik küçük ekranda ise Full HD çözünürlüğe yer verilmiş. Snapdragon 845 işlemcisini kullanan telefon, 10 GB RAM ve 128 GB dahili hafızayla geliyor.

Telefonun ana kamerasında 12 MP Sony IMX363 sensöre yer verilmiş. 2 MP çözünürlüklü gece görüş kamerası, 3D TOF kameraya eşlik ediyor. 3D TOF kamera, mesafelerin ölçülmesinde fayda sağlıyor. Kameraların çevresini saran çember, selfie fotoğraf çekerken ek ışık sağlayabiliyor. Bu çember aynı zamanda bildirimler için de kullanılabiliyor.

Ekran içi parmak izi okuyucuyla gelen telefon, NFC desteğine sahip. 3.500 mAh bataryası, 22,5 Watt hızlı şarj özelliğini barındırıyor. Android 9 işletim sistemiyle gelen Vivo NEX Dual Display Edition’da 3,5 mm kulaklık girişine de yer verilmiş. Telefonun Çin’deki satış fiyatı ise 725 dolar olacak. Yeni NEX, 29 Aralık’ta satışa çıkacak.