Anasayfa Haber Bumblebee Özel Gösterimine Davet

Bumblebee Özel Gösterimine Davet

Technopat.net, sizleri Bumblebee filminin özel gösterimine davet ediyor!

Transformers serisi ile beğeni kazanan Bumblebee’nin hikayesini beyaz perdede izlemeye hazır mısınız? O zaman sizleri 20 Aralık Perşembe günü saat 19:00‘da Üsküdar Akasya Cinemaximum‘da gerçekleştireceğimiz IMAX özel gösterimine davet ediyoruz.

21 Aralık’ta vizyona girecek olan Bumblebee filmini herkesten önce izlemek için yapmanız gereken Technopat Sosyal’deki konuda sorduğumuz soruya doğru yanıt vermeniz. Doğru cevap verenler okurlarımız ile iletişime geçerek kendilerini davetli listemize ekleyeceğiz.

Bu bir özel gösterim olacağı için duyurduğumuz yer ve saatte sadece daha önceden davet kazanan okurlarımız katılabilecektir. Koltuk sayısı sınırlıdır ve salon kapasitesi sebebiyle artması mümkün değildir. Güncellemeler ve duyurular için bu sayfamızı takip edebilirsiniz.

Bumblebeefilmi.com.tr adresinden film ile ilgili merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını bulabilir, sayfamızda yer alan Türkçe altyazılı fragmanı izleyebilirsiniz.

Filmin Türkçe altyazılı fragmanı:

Bumblebee Hakkında

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

BUMBLEBEE, “TRANSFORMERS” serisinin yaratıcıları Lorenzo di Bonaventura, Michael Bay ve idari yapımcılar Steven Spielberg, Brian Goldner ve Mark Vahradian tarafından hayata geçirildi. Chris Brigham (“ARGO,” “BAŞLANGIÇ”) da idari kadroda yer alıyor. Senaryo, Christina Hodson’a ait.

Travis Knight (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ”, “CORALINE”) tarafından yönetilen filmde Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYOR 2” “AŞK KAZASI”), Stephen Schneider (Comedy Central’dan “BROAD CITY”), Jorge Lendeborg Jr. (“ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ”), Jason Drucker (“SAFTRİK GREG’İN GÜNLÜĞÜ: BENDE BU ŞANS VARKEN”), Kenneth Choi (“AMERICAN CRIME STORY”), Ricardo Hoyos (“DEGRASSI: NEXT CLASS”), Abby Quinn (“LANDLINE,” “GECENİN KIZ KARDEŞLİĞİ”), Rachel Crow (“DEIDRA & LANEY TREN SOYUYOR”), ve Grace Dzienny (“HAYVANAT BAHÇESİ”) rol alıyor.