Anasayfa Haber Bülten Hometech, Üç Yeni Bilgisayar Modelini Tanıttı

Hometech, Üç Yeni Bilgisayar Modelini Tanıttı

Hometech tarafından tanıtılan Alfa 130P, Alfa 150P ve Alfa 1100 modelleri, Aralık 2018 itibariyle tüketiciyle buluşuyor.

Hometech, piyasaya yeni süreceği Intel Pentium işlemcili dizüstü ve hepsi bir arada (all-in-one) modelleriyle pazardaki büyümesini sürdürüyor. Hometech, ‘“Türkiye’de bilgisayarı olmayan kalmasın”’ sloganıyla tüketiciyi erişilebilir bilgisayar kavramıyla tanıştırmayı hedefliyor.

Hometech’in yeni modelleri Alfa 130P ve Alfa 150P’nin yanı sıra hepsi bir arada (all-in-one) bilgisayarı Alfa 1100 modern, şık ve ince tasarımın yanı sıra hafiflik, kolay kullanım gibi günümüzün tüketici beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Intel Pentium işlemcili Alfa 130P ve Alfa 150P, Hometech’in ürün gamında yeni bir dönemin de başlangıcı. Markanın Pentium destekli ilk ürünleri olan Alfa 130P ve Alfa 150P, gelişmiş performans özellikleri kadar şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Metal kasalı ince tasarımıyla dikkat çeken Alfa 130P ve Alfa 150P, ergonomik kullanımı ve hafifliğiyle de kullanıcıların beğenisini toplayacak.

Windows 10 ile gelen iki modeli birbirinden ayıran tek özellik ekran boyutları. IPS ekranıyla kullanıcı deneyimini farklı bir boyuta taşıyan dizüstü bilgisayarlar, teknik donanımıyla bireysel kullanıcıların ve KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Alfa 1100, yeni multi-medya merkeziniz olmaya aday
Hometech’in Alfa 130P ve Alfa 150P ile birlikte piyasaya sunduğu yeni hepsi bir arada modeli Alfa 1100, son kullanıcılara bir bilgisayardan fazlasını sunuyor. Ev ve iş yerlerinin yeni multi-medya merkezi olmaya aday Alfa 1100’lerde Windows 10 işletim sistemi yer alıyor.

Ürünler hakkında daha fazla bilgiye resmi web adresinden ulaşabilirsiniz.