Anasayfa Haber WoW Hayranları Wrathgate Videosuna Remaster Çekti!

WoW Hayranları Wrathgate Videosuna Remaster Çekti!

World of WarCraft’ın sevilen Wrathgate videosu için bir kullanıcı tarafından Remastered sürümü yapıldı.

World of WarCraft’ın en başarılı olduğu dönem olan Wrath of the Lich King, gerek oyunun mekanikleri, gerekse hikayesi sebebiyle WarCraft severler tarafından ayrı bir yerde tutulur. Arthas’ın Lich King olarak son döneminin işlendiği ek paket, yetenek sistemi ve zindanlarıyla bir hayli seviliyordu.

Wrath of the Lich King’in en can alıcı noktalarından birisi de Wrathgate idi. Icecrown Citadel’ın önünde toplanan Horde ve Alliance orduları, Arthas’ı kalesinden dışarı çıkarmayı başarmış ve saldırıya hazırlanıyordu.

Bu sırada gelen bir Undead birliği ise her üç tarafa da (Alliance, Horde ve Scourge) zarar verecek şekilde veba yüklü katapultları kullanıyordu. Birliğin başındaki Grand Apothecary Putress da “This is the hour of the Forsaken” sözleriyle tüm orduların yok oluşunu izliyordu.

YouTube’daki IKedit isimli bir kullanıcı, 2008 yılında yayınlanan bu videonun Remastered sürümünü hazırladı. WoW’un güncellenmiş modellerinin kullanıldığı video, orijinal sürümünün seslerini kullanıyor. Videonun son derece özenle hazırlanmış olması dikkat çekiyor.