Anasayfa Haber Bülten Acer Predator Triton 900 Ve 500 Modelleri Tanıtıldı

Acer Predator Triton 900 Ve 500 Modelleri Tanıtıldı

Acer, yeniden tasarladığı iki yeni Windows 10 oyuncu dizüstü bilgisayarını CES 2019’da tanıttı.

Yeni NVIDIA GeForce RTX 2080 grafik işlemcisi ve NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip 4K IPS ekranla donatılan Predator Triton 900, oyunculara güçlü oyun deneyimi sunuyor. Yüksek performanslı 6 çekirdekli 8. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçenekleri, NVMe PCIe RAID 0 SSD’ler ve 32 GB’a kadar DDR4 bellekler sayesinde oyuncular, en yüksek performansı gerektiren oyunları akıcı ve görüntü yırtılması olmadan oynayabiliyor.

Cihaz, kullanıcıların sevdikleri PC oyunlarını Windows 10’da Xbox kolu ile oynamasına imkan veren Xbox kablosuz alıcısıyla birlikte geliyor. Waves özelliklerine sahip sesler ise paketi tamamlıyor. Üstün ses kalitesi sunan Waves Maxx ile birlikte gerçekçi 3D ses deneyimi için Waves Nx kafa takip özelliği yer alıyor.

Yeni Predator Triton 500 Daha İnce ve Daha Güçlü

Predator Triton 500, 17,9 mm inceliğinde ve 2,1 kg ağırlığındaki yapısıyla öne çıkan, güçlü bir 15,6 inç Full HD oyuncu dizüstü bilgisayarı. Tamamen metal, dayanıklı bir kasaya sahip olan ürün yalnızca 6,3 mm olan ince çerçeveleriyle %81’lik gövde ekran oranına ulaşıyor. İnce yapılı Triton 500, sırt çantasına veya evrak çantasına kolayca sığabiliyor. 8 saate varan pil ömrü sayesinde oyuncular favori oyunlarını dışarıda arkadaşlarıyla oynayabiliyor.

Predator Triton 500’de, Max-Q tasarımlı NVIDIA GeForce RTX 2080’e kadar uzanan GPU seçenekleri, 8. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemciler, NVMe PCIe RAID 0 SSD’ler ve 32 GB’a kadar DDR4 bellek bulunuyor. Hız aşırtılabilen ve VR için hazır olan grafik işlemci, oyuncuların en son teknoloji oyunların ve VR deneyimlerinin tadını çıkarmasını sağlıyor. 15,6 inç boyutunda ve 300 nit parlaklığındaki IPS ekran, 3 ms gecikme ve 144 Hz yenileme hızına sahip. NVIDIA G-SYNC teknolojisi oyun oynarken veya film izlerken akıcı görüntüler oluşturuyor.

Akıllı Telefondan Kontrol İmkanı

Bu yıl içinde çıkacak olan PredatorSense mobil uygulaması, Predator bilgisayarları akıllı telefon üzerinden kontrol etme imkanı sunuyor. Uygulama ile hız aşırtma ayarları, fan hızları, aydınlatma ve ses modları kontrol edilebiliyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden bilgisayardaki aktif aydınlatma profillerini görebilir veya bunları uzaktan değiştirebilir. Ayrıca, fiziksel kısayol tuşları özel makrolar atanabilir ve kontrol edilebilir.

Triton 900 ayrıca League of Legends oyuncularına yönelik Predator RGB Assault uygulamasına da destek veriyor. Bu uygulama, oyundaki karakterler becerilerini kullandığında klavyede önceden belirlenmiş aydınlatma efektlerinin görülmesini sağlıyor. Kullanıcılar karakterlerinin her becerisi için ayrı efekt belirleyebiliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Predator Triton 900, Mart ayında Kuzey Amerika’da 3999 dolar, Mart ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 4199 Euro, Mart ayında Çin’de 39.999 Yuan’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator Triton 500, Şubat ayında Kuzey Amerika’da 1799 dolar, Şubat ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1999 Euro, Ocak ayında Çin’de 16.999 Yuan’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.