Anasayfa Etkinlik CES CES 2019 #11 – MSI Oda Işıklandırması!

CES 2019 #11 – MSI Oda Işıklandırması!

RGB Duvar olayının da ötesine geçildi: MSI RGB ışıklandırmada bir sonraki aşamaya geçti ve artık MSI laptop ile bağlantılı olarak bütün bir odayı aydınlatan, RGB kurulumu sergiledi…

GamesCom’da sizlere aktardığımız oda çapında RGB aydınlatma ürünü CES’te ilginç bir şekilde kullanıldı. Odanın duvarlarını tamamen ya da kısmen RGB panolar ile kaplamak oldukça ilginçti. Ancak MSI yazılım desteği ile Mystic Light uyumunu sağladı. Artık oyuncular sadece dizüstü bilgisayarlarda aydınlatma ile kalmayabilir, oyun oynarken, odalarını oyunun içerisindeki renklere göre otomatik olarak aydınlatabilir. Oyunun içinde olma hissiyatı açısından büyük bir olay.

Burada MSI GS75 Stealth, Philips Ambilight ve Nanoleaf ürünleri kullanıldı. Nanoleaf Canvas IFA’da dikkatimizi çekmişti. Yani MSI duvar panolarını ve ekstra RGB ürünleri satmıyor, ancak RGB alanında yapılmış en ilginç ürünleri, kendi ürünleriyle uyumlu hale getiriyor. Bu da abartıp oyun odası kurmak ve oyunun içerisine adım atmak isteyenler için bir sonraki uç nokta oluyor. MSI’ın örnek kurulumunu görmek ilham verici.

IFA videomuzda RGB Duvar…