Anasayfa Haber Cooler Master, Yeni Güç Kaynaklarını Duyurdu

Cooler Master, Yeni Güç Kaynaklarını Duyurdu

Cooler Master, CES 2019 fuarında iki yeni güç kaynağının duyurusunu yaptı.

Cooler Master, 2019 model yeni güç kaynaklarını resmen tanıtmaya başladı. Şirket, CES 2019’da V Platinum ve XG Gold Advanced adında iki yeni güç kaynağını tanıttı.

V Platinum

V Platinum serisi, CM’nin en üst seviye güç kaynaklarını içeriyor. Tamamen Japonya menşeli güç kapasitörlerinin kullanıldığı bu seri, 80 Plus Platinum verimlilik sertifikasına sahip. 850, 1.000 ve 1.300 Watt seçenekleri bulunan bu seri, en üst seviye sistemlere bile gerekli gücü sağlayacaktır.

Thermal Regulation Mode adındaki özelliği, güç kaynağının kendi sıcaklığına göre fan hızını ayarlamasını sağlıyor. Tamamen modüler yapıdaki V Platinum, 10 yıl garanti süresiyle gelecek.

XG Gold Advanced

Tamamen Cooler Master mühendisleri tarafından geliştirilen bu güç kaynağı, LED paneli sayesinde ne kadar yük altında olduğunu kullanıcılara gösterebiliyor. 550, 650 ve 750 Watt seçenekleri bulunan bu seri de V Platinum gibi modüler yapıda.

PSU’nun 135 mm çapındaki fanında RGB aydınlatma bulunuyor ve Aura Sync yazılımı sayesinde diğer bileşenlerle de uyumlu çalışabiliyor. XG Gold Advanced, 80 Plus Gold sertifikasına sahip.

Mart’ta piyasaya sürülecek olan V Platinum serisinin fiyatları 199 dolardan başlayacak. Mayıs ayında çıkacak olan XG Gold Advanced serisinin fiyatları ise henüz belli değil.