Anasayfa Haber Dell Ve Alienware’in Yeni Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları Tanıtıldı

Dell Ve Alienware’in Yeni Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları Tanıtıldı

Alienware Area-51m, kullanılan masaüstü işlemcisiyle ön plana çıkıyor.

Dell ve alt markası Alienware, CES 2019’da yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Oyunculara yönelik geliştirilen bu yeni dizüstülerin üst seviye bileşenlerle donatıldığı görülüyor.

Alienware Area-51m

Şirketin “Dünyanın en güçlü dizüstü bilgisayarı” olarak tanıttığı Alienware Area-51m’de ilginç bir şekilde Intel’in yeni nesil Core i7 ve Core i9 masaüstü işlemcileri kullanılıyor. 64 GB’ye kadar RAM desteği, 2,5 Gbps ethernet bağlantısı gibi özellikleri bulunan bilgisayarda 17 inçlik, 144 Hz dar çerçeveli bir ekran bulunuyor.

Alienware m15 ve m17

Hafif ve kolay taşınabilir oyuncu dizüstü bilgisayarı arayanlar için geliştirilen m15 ve m17 modelleri, sırasıyla 2,1 ve 2,6 kilogram ağırlıktan başlıyor. Cryo-Tech soğutma sistemi bulunan bu bilgisayarlarda, Intel Core i5 ve Core i7 işlemcilere yer veriliyor. Ekran kartı olarak da Nvidia’nın yeni RTX 2000 modellerinden de tercih edilebiliyor.

Dell G serisi

Dell, kendi markası için de G5 15 ve G7 17 modellerini geliştirmiş. Dar çerçeveli ekrana sahip olan bu modellerde Intel’in Coffee Lake H işlemcileri kullanılıyor. 144 Hz ve G-Sync seçenekleri bulunan bu seride RGB aydınlatmalı klavyeye de yer veriliyor.

Alienware Command Center

Alienware Command Center’ı sürekli güncelleyen şirket, hız aşırma, içerik organizasyonu, güç yönetimi, overclock ve RGB aydınlatmaların yazılım üzerinden kontrol edilmesini sağlıyor. Bu yazılıma artık GPU frekanslarını ayarlama seçeneği de eklenmiş.