Anasayfa Haber Fallout 76’daki Özel Odaya Giren Oyuncular Yasaklanıyor

Fallout 76’daki Özel Odaya Giren Oyuncular Yasaklanıyor

Geliştiriciler için ayrılan özel odaya girenler, GM’ler tarafından oyundan atılıyor.

Bethesda’nın büyük problemlerle piyasaya sürdüğü online RPG oyunu Fallout 76’nın çilesi bitmiyor. Bu seferki problem ise oyunculara tehlike arz ediyor. Zira Bethesda, oyundaki bir odaya girenleri yasaklıyor.

Pek çok online oyunda gerekli denemelerin kolayca yapılabilmesi için oyuncuların ulaşamayacağı bir noktada özel bir oda bulunur. World of WarCraft’ta bu odayı “GM Room” olarak adlandırıyorlardı. Fallout 76’daki test odası ise olması gerektiğinin aksine, bir şekilde ulaşılabilir durumda.

Bu odaya giren oyuncular oyundaki tüm envanterlere kolay bir şekilde erişebiliyorlar. Hatta bu envanterlere daha piyasaya çıkmamış olanlar da dahil. Bethesda ise bu odaya giren oyuncuları fark ettiği gibi oyundan atıyor. Hatta bunun için otomatik bir sistemin bile yapıldığı söyleniyor.

Bethesda, oyuncuların yasağını kaldırmak için tam olarak ne şekilde girdiklerini anlatmalarını talep ediyor. Fallout 76 gibi AAA bir oyunda, oyuncuları takip edecek bir sistemin bulunmaması bir hayli ilginç. Aşağıda bu odanın videosunu izleyebilirsiniz.