Anasayfa Etkinlik CES CES 2019 #43 – Her Yere Yazan Yazıcı: Paintbrush XDR

CES 2019 #43 – Her Yere Yazan Yazıcı: Paintbrush XDR

CES 2019 #42 - Her Yere Yazan Yazıcı: Paintbrush XDR

Her yere yazabilen bir yazıcı olarak tanıtılan Panitbrush XDR CES 2019’da dikkatimizi çeken ürünler arasında yer aldı.

Klasik yazıcıların aksine içerisine kağıt koymak zorunda olmadığımız, serbest bir yazıcı var karşımızda: Paintbrush XDR. Basit gibi görünen bu ürün, HP’den alınan yazma teknolojisi ve kartuşu bir Kickstarter projesi olarak başlatmış ve bir ürüne dönüştürmüş. Sitesinde Kickstarter sayfasında ek detayları da bulabilirsiniz. Kağıtsız baskı ve cep telefonları için yazıcı ihtiyacını karşılamak, Paintbrush XDR’ın iki anahtar noktası. Ürünün Mass Production yani seri üretimi başlamış durumda.

Elimize alıp bir kağıdın, masanın, kumaşın ya da kendi kolumuzun üzerinde gezdirdiğimizde bile çalışıyor. Bu yazılım desteği sayesinde oluyor, yavaş ya da hızlı geçiş sağlayabiliyoruz. Zaten esas olay ufak boyutlara sahip yazıcının, hareketli bir şekilde kullanılabilmesini sağlayan yazılım teknolojisinde.

Özellikle fuar alanında ya da hızlı, esnek hareket etmemiz gereken koşullarda çok kullanışlı. Elbette ne kadar kullanışlı olduğu sizin çalıştığınız sektöre ve ihtiyaçlarınıza bağlı, ancak fuardaki demo alanında değişik bulduk ve beğendik. Ancak elbette fuar zaman kısıtlaması sebebiyle her yüzeye baskı denemesi yapmadık.

Dipnot olarak bize sunumu yapan beyefendinin de Türkiye’de 10 yıl kadar yaşadığını paylaşarak bayrakları asıyor, yeni videolarımıza bekliyoruz.