Anasayfa Haber Mad Box Konsolunun Konsept Görüntüleri Yayınlandı

Mad Box Konsolunun Konsept Görüntüleri Yayınlandı

Slightly Mad Studios’un konsolu hayli ilgi çekici bir görünüme sahip olacak.

İngiltere merkezli oyun geliştiricisi Slightly Mad Studios’u Project Cars, Need For Speed ve Test Drive serilerine geliştirdiği oyunlarla tanıyoruz. Bu şirket, aynı zamanda bir de oyun konsolu üzerine çalışıyor. Konsolun ismi ise Mad Box olacak.

Slightly Mad Studios’un CEO’su Ian Bell, konsolun ilk konsept görüntülerini Twitter üzerinden paylaştı. Bu görüntüler olduğu gibi üretilebileceği gibi, zaman içinde değişiklikler de yapılabilir. Aşağıda konsolun ve kontrol biriminin fotoğraflarını görebilirsiniz.

Şık ve agresif görünüme sahip olan konsolun, kontrol birimleri oldukça dikkat çekici. Renkli bir ekranın yerleştirildiği görünen konsol, bu ekran sayesinde oyun içi bilgiler sağlayabiliyor veya klavye işlevi görebiliyor. Kontrol biriminin kendisi ise maalesef çok rahat görünmüyor.

Mad Box, piyasadaki en güçlü konsol olma iddiasıyla geliyor. Bell, konsolun bundan 2 yıl sonraki “çok hızlı bilgisayarlara” eşdeğer güce sahip olacağını söylüyor. Ayrıca online özellikler de ücretsiz olacak. Mad Box için henüz açıklanmış bir çıkış tarihi yok.