Anasayfa Video Monster Tulpar T7 V18.2.1 Ön İncelemesi

Monster Tulpar T7 V18.2.1 Ön İncelemesi

Monster Tulpar T7 V18.2 Ön İncelemesi

Monster’ın yeni canavarı karşımızda! Nvidia GeForce RTX 2070 ekran kartı ve Intel Core i9 9900K işlemciyi birleştiren bu laptop, masaüstü performansını taşınabilir bir bilgisayar olarak sunmayı amaçlıyor…

Monster’ın hızlı bir biçimde satışa sunduğu Tulpar T7 V18.2.1 modeli özellikle Intel Core i9 9900K masaüstü işlemcisini bir dizüstünde sunmasıyla dikkat çekiyor. Daha önce de güçlü masaüstü işlemcileri laptop içerisinde sunan Monster, bu defa yanında yeni Turing mimarili Nvidia GeForce RTX 2070 ekran kartı da sunuyor. Bu ikili birlikte ekran kartının performansını sonuna kadar kullanabileceği bir potansiyele sahip.

Elbette bütün özellikleri ve farklı oyunlardaki performansı inceleme videomuzda göreceğiz. Ancak Nvidia’nın laptop Turing modelleri için resmi yayın tarihinin gelmesiyle birlikte sizler için bir ön inceleme hazırladık. Burada Tulpar T7 V18.2.1 modelinin özelliklerine kısaca değiniyor ve bir performans testi yapıyoruz.

AAA tabir edilen en iyi grafiklere sahip oyunlar arasında yer alan Shadow of The Tomb Raider’ın Benchmark testini yaptık. Hem en yüksek, hem de en düşük ayarlarda DirectX 12 ile yaptığımız testte çok iyi sonuçlar elde ettik.

Monster Tulpar T7 V18.2.1 incelemesi için istediğiniz testler varsa bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.