Anasayfa Video MSI GE75 Raider 8SF Ön İncelemesi

MSI GE75 Raider 8SF Ön İncelemesi

RTX 2070! MSI GE75 Raider 8SF Ön İnceleme

Nvidia GeForce RTX 2070 ekran kartı MSI GE75 Raider 8SF dizüstü bilgisayarın içerisinde ve karşımızda. Ön inceleme videomuzda 2019 model GE75 Raider’ın teknik özelliklerine bakıyor ve Battlefield 5 oynayarak performansına bakıyoruz…

Turing mimarisi masaüstünden sonra dizüstünde de karşımızda. MSI daha önce CES 2019 fuarında RTX 2080 ve RTX 2070 ekran kartlarına sahip dizüstü bilgisayarlarını sergilemişti. Üstelik kısa süre sonra Nvidia GeForce RTX 2070 ekran kartı kullanan MSI GE75 Raider 8SF Technopat’a ulaştı ve incelememiz başladı.

MSI GE75 Raider 8SF içerisinde 6 fiziksel çekirdek ve 12 Thread bulunan Intel Core i7 8750H işlemcisiyle çok güçlü bir bilgisayar. Tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci olan 8750H oyunlar ve oyunların ötesinde HT desteği de sayesinde aynı anda pek çok iş yapmaya uygun.

RGB aydınlatmalı Steelseries klavyesi, daraltılmış çerçeveleriyle çok daha geniş görünen Full HD 144 Hz paneliyle MSI GE75 Raider 8SF bir oyuncu laptopu. Taşınabilir yapıdaki laptop Cooler Boost 5 soğutma sistemine sahip. Bu özellikle bir önceki nesile göre 4 yerine 6 fiziksel çekirdek var yani yüzde 50 çekirdek artışı yüzünden çok daha iyi bir soğutma sistemine ihtiyaç vardı. Ön inceleme olmasına karşın gördük ki MSI soğutmayı daha da geliştirmiş.

Nvidia’nın RTX 2070 ve 2080’i kapsayan yayın yasağının sona ermesiyle birlikte, yurtdışı ile aynı anda sizlerle ilk performans sonuçlarını paylaşıyoruz. Battlefield 5 üzerinde 64 kişilik online bir oyuna girdik ve en yüksek, en düşük ayarlarda oynadık. Bu elbette bir ön inceleme bu yüzden amacımız ilk bilgileri ve sonuçları paylaşmak. Panelinden portlarına, her detayı ve değerlendirmeyi inceleme videomuzda bulabileceksiniz.

Turing mimarisinin laptoplara gelmesiyle birlikte önceki nesil ekran kartlarına göre çok daha yüksek performans elde etmek, daha çok FPS almak mümkün. Ayrıca Ray Tracing teknolojisini yani ışın izlemeyi ve DLSS ile daha verimli grafik iyileştirmeleri de oyunlarda yaygınlaştıkça daha çok göreceğiz. Bu testimizde biz oyuncular için mücadeleci bir oyun olan Battlefield 5’te salt FPS’ye odaklandık.

MSI GE75 Raider 8SF incelemesi için istediğiniz testleri yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.