Anasayfa Haber Bülten Yeni MSI Gaming Laptoplar GeForce RTX 20 Serisi Grafiklerle Stoklarda!

Yeni MSI Gaming Laptoplar GeForce RTX 20 Serisi Grafiklerle Stoklarda!

MSI, Nvidia Turing grafik işlemcili yeni RTX 20 serisi ekran kartlı dizüstü modellerini satışa çıkardı.

NVIDIA GeForce RTX laptopta oyun deneyimini uç noktaya taşıyor. Bu ince, güçlü oyun sistemleri yeni NVIDIA Turing GPU mimarisi ve devrim yaratan RTX platformu ile donatıldı. RTX grafikler ile gerçek zamanlı RayTracing, yapay zeka ve programlanabilir gölgelendirme bir araya geliyor.

MSI da bu yeni nesil grafik işlemcilerle donatılmış yeni oyuncu dizüstü bilgisayarlarını bugün satışa sundu. MSI’ın özel Cooler Boost teknolojisi ile CPU ve GPU birbirinden bağımsız soğutularak maksimum ısı dağılımı sağlanıyor. Geleneksel fanlara göre aynı dönüş hızında %20~30 daha fazla hava akımı sunan Whirlwind kanatlı fanlar, çok daha az gürültü ile çok daha yüksek performans sunar. Bu sayede Yeni Turing serisi Nvidia RTX 2000 ailesi grafik işlemcilerinden tam performans alınabiliyor.

MSI bu yeni nesil oyuncu dizüstülerinde ayrıca isteğe bağlı olarak Intel’in 8. nesil Core i9 işlemcilerini de kullanıcılara sunuyor. 6 çekirdekli bu işlemciler, oyuncuların performans ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak teknolojiyle donatılmışlar. Bu yeni teknolojilerle donatılan MSI modelleri bugün itibariyle stoklara girmiş bulunuyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.