Anasayfa Haber Bülten Yeni Philips 499P9H Monitör Piyasaya Çıkıyor

Yeni Philips 499P9H Monitör Piyasaya Çıkıyor

MMD, yeni Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide kavisli LCD ekranı piyasaya çıkartıyor.

Bu ödüllü, 49 inçlik (48.8″ / 124 cm diag.) monitör, profesyonel kullanıcılara çalışarak geçirdikleri her anı daha verimli, daha üretken ve daha keyifli kılacak performans artıran özellikler sunuyor. Devasa 32:9 SuperWide ekran ve ultra yüksek çözünürlük ile donatılan Philips’in 499P9H modeli, tam ölçüdeki iki monitöre eşdeğer genişlikte bir formatta, göz alıcı grafikler sunuyor. Bu da, modeli ikili 27 inçlik Quad HD kurulumuna ideal bir alternatif haline getiriyor. Yüksek hızlı veri transferinin ve esnek bağlantının getirdiği faydaları sunan kullanımı rahat USB-C kenetleme özelliğine, ayrıca açılır kapanır bir webcame’e ve çevre dostu tasarıma sahip.

Philips’in 499P9H modeli, kullanıcıların iş günlerini en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı olan bir dizi yenilikçi özellik sunuyor. Gücü temin ettiği dahili USB 3.1 C tipi kenetleme istasyonu, seyahat halindeki profesyoneller için üretkenliği artırmada kilit bir rol oynuyor. Yüksek hızlı USB 3.1 teknolojisi ile veri iletimi daha hızlı. Tersine çevrilebilir USB-C konektörü ise kolay, tek kablolu kenetlemeyi mümkün kılıyor.

Diz üstü bilgisayarlar ve çevre birimleri de dosyaları iletmek, video izlemek ve daha fazlası için monitöre doğrudan takılabilir. Üstelik kenetleme deneyimini tamamlamak için, monitörün dahili RJ45 portu sayesinde diz üstü bilgisayarlara ayrı bir kablo olmadan güvenli, kablolu bir bağlantı sağlanabilir.

Daha fazla rahatlık ve güvenlik için, monitörde kullanılmadığında görünmeyecek ve güvenli bir şekilde kapatılabilen, Windows HelloTM yüz tanıma özelliği ile donatılmış, kullanışlı açılır kapanır bir webcam de bulunuyor. Ayrıca kullanıcı konforu her zaman öncelikli olduğu için, Philips’in 499P9H monitörü kullanıcılara aralarında Flicker-Free teknolojisinin ve LowBlue Modunun da bulunduğu, bir dizi görselleştirme çözümü, ayrıca sağa sola dönme ve eğilme işlevlerine sahip yüksekliği ayarlanabilir bir ayak ve VESA montajı gibi etkili ergonomik özellikler de sunuyor.

Philips’in 499P9H modeli 1259 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilir.