Anasayfa Haber Bülten Philips Monitörleri ISE 2019 Fuarında

Philips Monitörleri ISE 2019 Fuarında

Ziyaretçiler, Amsterdam’daki RAI Sergi ve Kongre Merkezi’nin 10 numaralı salonundaki, K170/H170 standında Philips’in en yeni monitörlerini keşfedebilecekler.

ISE Fuarı’nda sergilenen Philips monitörlerinde ziyaretçilerin fark edeceği özelliklerden biri, SuperWide 32:9 formatı. İşlem odalarından, mimarlık ofislerine, ya da grafik tasarım ajanslarına kadar, böyle bir alan bir yandan hayal gücüne ilham verirken bir yandan da sağa sola dönme ve eğilme işlevlerine sahip yüksekliği ayarlanabilir ayağı ve daha doğal bir görüntüleme için 1800r kavisi sayesinde gün boyu tam bir kullanıcı konforunu beraberinde getiriyor.

ISE’de sergilenecek Philips monitörlerinin bazılarında dokunmatik ekran teknolojisi bulunuyor. Projected-Capacitive (P-Cap) dokunmatik özelliği ile donatılan bu modeller, yalnızca 10 noktaya kadar destek sunmakla kalmıyor, aynı zamanda da temasa, suya ve toza karşı sunduğu gelişmiş IP54 koruması sayesinde sorunsuz bir kullanım da sağlıyor. Üstelik ergonomik rahatlık da garantileniyor, ne de olsa bu ekranlarda, kullanıcıların gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan yüksekliği ya da açıyı seçebilmelerini sağlayan esnek bir ayak da var.

USB-C dock istasyonu, günümüzün çoklu görev yürüten, çok yönlü profesyonellerinin üretkenliğini artırmak için tasarlanmış güçlü ve pratik bir çözüm. Kolay, tek kablolu kenetleme için ince, tersine çevrilebilir bir USB-C konektörüne ve aynı zamanda da yüksek hızlı USB 3.1 teknolojisine sahip bu bağlantı çözümü, kullanıcıların verileri hızlı ve güvenli bir şekilde iletebilmelerini, dizüstü bilgisayarlarını şarj edebilmelerini ve dosya paylaşmak, video izlemek ve çok daha fazlası için çevre birimlerini doğrudan monitöre takabilmelerini sağlıyor.

499P9H – Geniş, 49 inçlik (48.8″) bu monitör, yan yana yerleştirilmiş, 27 inçlik, iki QHD monitörünün yerine kolayca geçebilecek kavisli bir SuperWide LCD ekrana sahip. 32:9 formatının sunduğu sonsuz esnekliğe ek olarak, 499P9H modeli artırılmış üretkenlik ve verimli bir şekilde çoklu görev yürütme için geniş yelpazede yer alan yenilikçi özellikler sunuyor. Bunlar arasında maksimum konektivite ve yüksek hızlı veri transferi için USB-C kenetleme, kullanıcıların eş zamanlı olarak iki ayrı kişisel bilgisayarı yönetebilmesini sağlayan bir MultiClient Integrated KVM switch’i (entegre KVM anahtarı) ve kullanılmadığı zaman kolayca kaldırılabilen, yüz tanıma teknolojisine sahip açılır kapanır bir Windows Hello webcam’i bulunuyor.

222B9T ve 172B9T – Bu profesyonel monitörler, 10 noktalı p-cap dokunmatik özelliğe ve stylus kaleme sahip dokunmatik teknolojinin yanı sıra, çoklu pozisyonlu esnek bir ayağın verdiği ergonomik konforu da sunuyorlar. Ayrıca IP54 koruması da, profesyonellere ekranlarının temastan, tozdan ve su sızmasından korunduğu bilgisinin verdiği huzuru sağlıyor. Oldukça çok yönlü bu monitörler, VGA, HDMI, USB 3.0 ve DVI’nın da bulunduğu geniş yelpazede yer alan bağlantı seçenekleri de sunuyorlar. 221B9T modeli, 21.5 inç ölçüsünde ve TN ya da IPS ekrana sahip iken 172B9T modeli de 17 inç ölçüsünde ve TN ekrana sahip.

241B7QGJEB – 24 inçlik (23.8”) bu full HD LCD modeli, sürdürülebilir inovasyonun en ön sırasında yer alıyor. Model, geniş yelpazede yer alan yüksek performaslı, güç tasarruflu teknolojiler sunuyor. Bunlar arasında optimal parlaklık ve minimal tüketim için düşük güçlü arkada aydınlatmalı bir tasarım, zararsız kızıl ötesi sinyaller yoluyla kullanıcının orada bulunup bulunmadığını belirleyip monitörün parlaklığını ona göre azaltan PowerSensor ve ortamdaki ışığı algılayıp ekranın parlaklığıın ona göre otomatik olarak ayarlayan LightSensor teknolojisi bulunuyor. Monitör, TCO Certified Edge sertifikalı, hafif, %85 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış ve kurşun, cıva ve PVC/BFR gibi zararlı maddelerden tamamen arındırılmış. Ayrıca bütün plastik gövde parçaları, metal şasi parçaları ve ambalaj malzemeleri de %100 geri dönüştürülebilir.

329P9H – Verimliliği artıran 31.5 inçlik (16:9) bu monitör, yüksek ayrıntıya ve güvenilir renk doğruluğuna gereksinim duyan kullanıcılar için UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) çözünürlüklü görüntülere sahip üst düzey, 4 taraftan da çerçevesiz düz bir ekran sunuyor. Pratik, entegre bir KVM anahtarı ile donatılan bu monitör, USB-C dock istaszonu gücünü ve konektivitesini, Windows Hello açılır kapanır webcam’in rahatlığını ve güvenliğini ve PowerSensor’ün enerji tasarrufu sağlayan verimliliğini de kullanıcılara sunuyor.