Anasayfa Haber Bülten Obase, MicroStrategy World 2019 Sponsorları Arasında Yerini Aldı

Obase, MicroStrategy World 2019 Sponsorları Arasında Yerini Aldı

Obase, iş zekası dünyasına yön veren MicroStrategy World 2019 konferansında, öngörüsel karar desteği sağlayan Predictive, Prescriptive & Cognitive Analitik çözümlerini tanıtıyor.

Türkiye’nin önde gelen yazılım ve danışmanlık şirketi Obase, her yıl olduğu gibi bu yıl da MicroStrategy World 2019 konferansının sponsorları arasında yerini aldı. MicroStrategy ile 20 yılın üzerinde işortaklığı olan Obase, 4-6 Şubat tarihleri arasında Phoenix, Arizona’da gerçekleşecek olan World 2019 etkinliğinde Cognitive yeteneklerle entegre olarak geliştirilmiş ileri analitik çözümlerini sergiliyor. Obase, 5 Şubat 14:00’da “Embedded Analytics With MicroStrategy” konulu sunumunda öngörüsel analitik çözümleri ve uygulama örneklerinden bahsedecek.

Farklı sektörlere yönelik yenilikçi analitik çözümler geliştiren Obase, reçetesel (prescriptive) envanter yönetimi; metin, görsel ve ses tanımaya dayalı ileri analitik uygulamaları ile telekom ve hava taşımacılığı sektörlerine yönelik makine öğrenmesi algoritmaları ile geliştirilen çözümlerini sergileyerek bu alandaki çalışmalarını katılımcılarla paylaşacak. Obase, etkinlik alanındaki standında firmaların çok-kanallı müşteri deneyimi sunmalarına imkan veren E-Ticaret operasyon modülünü de tanıtacak.

14 ülkede, 200’ün üzerinde firmaya iş zekası ve analitik çözümler sağlayan Obase, müşterilerine veriye dayalı iş kararları vermeyi sağlayan çözümler sunmayı hedefliyor. MicroStrategy’nin EMEA bölgesindeki iş ortağı olan Obase, MicroStrategy’nin işletme analitiği platformunu uluslararası sektörlere de ileri analitik uygulamaları geliştirmekte. İlk uluslararası ofisini Amerika’nın Virginia eyaletinde açan Obase, Kuzey Amerika pazarında iş analitiği ve ileri analitik konusunda lider konuma gelmeyi amaçlıyor.

MicroStrategy platformu ile entegre Watson, Cortana, Alexa ve Siri uyumlu kognitif çözümleri ile Obase, firmalara hızlı iş kararları alabilmeleri için gerekli anlık, dakikalık, günlük içgörüler sağlıyor. Ödüllü reçetesel envanter yönetimi çözümü Replenishment, perakendecilerin raf bulunurluğunu artırırken, tedarik zinciri maliyetlerini ve operasyonel harcamalarını azaltmalarına yardımcı oluyor.