Anasayfa Haber Watch Dogs 3, Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkabilir

Watch Dogs 3, Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkabilir

Ubisoft’un Watch Dogs serisini yeni nesil oyun konsollarında sürdüreceği tahmin ediliyor.

Ubisoft’un Watch Dogs serisi piyasadan karmaşık tepkiler almış olsa da, başarılı sayılacak kadar satmıştı. Hatta bu serinin kendi fan kitlesinin de oluştuğu söylenebilir. Haliyle şirketin bu seriyi sürdürüp sürdürmeyeceği de merak ediliyordu.

Ubisoft tarafından yapılan bir dizi yeni patent ve isim hakkı başvurusu incelendiğinde, gerçekten de Watch Dogs 3 isminin haklarının kısa süre önce alındığı ortaya çıktı. Ardından da şirketin resmi sosyal medya hesaplarında oyunun yapımının sürdüğüne işaret eden cevaplar yayınlandı.

Ancak henüz şirketin Watch Dogs 3 hakkında resmi bir duyurusu olmadı. Önümüzdeki E3 2019 etkinliğinde bu durumun değişeceğine dair fısıltılar olsa da, serinin hayranları 2020 yılını beklemek zorunda kalabilirler.

Ubisoft patent başvurularında dikkati çeken bir nokta, oyunun sonraki nesil konsollar için geliştirildiğine işaret eden listelemeler oldu. Eğer Ubisoft oyunu gerçekten de Playstation 5 ve X-Box Scarlett için geliştiriyorsa, o zaman bu konsolların resmen çıkması beklenecek demektir.