Anasayfa Tavsiyeler RTX 2070 ve i5-9600K Oyun Performansı | QP Gaming Plus

RTX 2070 ve i5-9600K Oyun Performansı | QP Gaming Plus

Yakın zamanda topladığımız RTX 2070 ekran kartlı ve i5-9600K işlemcili QP Gaming Plus sistemin oyun testleri.

Technopat olarak bilgisayar parçalarını bir araya getirmekle kalmıyor, daha sonra bu parçaların uyumunu görmek için kapsamlı testlere de tabi tutuyoruz. Oyun testleri de bunlardan biri. Burada da sürekli aynı oyunlarla devam etmiyor ve listemizi sürekli güncelliyoruz. Bu ay testlerimize katılan iki yeni yapım mevcut: Metro Exodus ve Far Cry New Dawn.

Metro Exodus NVIDIA’nın Ray Tracing teknolojisini tam anlamıyla destekleyen ilk oyun. Battlefield V’te de vardı dediğinizi duyar gibiyim. Lakin Battlefield 5’te Ray Tracing sadece yansımalar için geçerli idi. Metro Exodus ise aydınlatma için de Ray Tracing kullanıyor. Buna ek olarak oyun DLSS teknolojisine de yer vermekte fakat görsel anlamda beklentileri karşılayamayan bu teknolojiyi ilerleyen günlerde ayıca ele alacağız. Yine de Metro Exodus yeni Crysis oldu diyebiliriz. Sistemleri inanılmaz derecede zorlayan bir oyun var karşımızda.

Far Cry New Dawn da serinin yeni oyunu. Aslında belki de DLC olarak planlanan bir oyun var karşımızda, bilemiyoruz. Ama grafik olarak Far Cry 5’in üstüne ekstra bir şey koymadığını söyleyebiliriz. Yine de oynamak isteyenler için nasıl bir performans sunacağına hep birlikte göz atıyoruz.

QP Gaming Plus sistemi buraya tıklayarak inceleyebilir ve dilediğiniz şekilde özelleştirerek satın alabilirsiniz.