Anasayfa Haber Samsung, Yeni Galaxy S10 Serisini Resmen Tanıttı

Samsung, Yeni Galaxy S10 Serisini Resmen Tanıttı

Samsung Electronics, yeni Galaxy S10 telefonuyla Galaxy serisinin 10. yılını kutluyor.

Samsung Electronics, Galaxy serisinin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10’u tanıttı. Yeni Galaxy S10 serisinde üç model bulunuyor. Yeni seri gelişmiş ekran, kamera ve performans özellikleri getiriyor.

Önceliği uzun ömürlü bir batarya olan tüketicilere hitap eden Galaxy S10+, ekran, kamera ve performans başta olmak üzere tüm özellikleri bir üst seviyeye taşıyor. Galaxy S10e ise düz bir ekrana sahip olarak kullanmak isteyenlere hitap ediyor. Galaxy S10 serisi yeni Dinamik AMOLED ekrana sahip.

Ultrasonik Parmakizi Tarayıcısı ve Dinamik AMOLED Ekran

Galaxy S10 serisi cihazlar, Samsung’un yeni Dinamik AMOLED ekranına sahip. İlk HDR10+ sertifikalı akıllı telefon olan Galaxy S10 serisi cihazların ekranı dinamik ton haritalaması sayesinde geniş bir renk yelpazesi ve parlak görüntü sağlıyor. Galaxy S10’un Dinamik AMOLED ekranı renklerde canlılığı derecelendiren VDE sertifikasına ve yüksek kontrast oranına sahip.  Dinamik AMOLED, TÜV Rheinland sertifikalı Eye Comfort ekran özelliğiyle filtre eklemeyi de gerektirmeden mavi ışığı azaltıyor.

Galaxy S10 ve S10+’ın Dinamik AMOLED ekranı ayrıca Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısına sahip. Parmak izi üç boyutlu olarak okunduğu için, iki boyutlu görüntü kaydeden sistemlere kıyasla telefon dolandırıcılığa karşı daha gelişmiş bir korumaya sahip.

Profesyonel Seviyede Kamera

Çift Piksel ve Çift Diyafram özelliklerine sahip olan Galaxy S10’un yeni kamera teknolojisi ve geliştirilmiş yapay zeka özelliği, kullanıcılara yüksek kalitede fotoğraf ve videolar çekme olanağı sunacak.

Ultra-Geniş Açı: Galaxy S Serisi’nde bir ilk olarak Galaxy S10, insan gözünün açısına yakın 123 derece görüş alanı sunan Ultra-Geniş Açılı lense sahip. Bu da çok geniş alanları tek poza sığdırma imkanı veriyor.

Süper Sabit ve Yüksek Kaliteli Video Çekimi: Dijital sabitleme teknolojisi sayesinde Galaxy S10 ile titreşimden neredeyse etkilenmeyen videolar çekilebilecek. Gerek arka, gerekse ön kameralar UHD kalitesinde fotoğraf çekebiliyor. Ayrıca arka kamera HDR10+ kalitesinde kayıt yapma imkanını sağlıyor.

Yapay Zekalı Kamera: Nöral İşlemcisi (NPU – Neural Processing Unit) sayesinde Galaxy S10, akıllı kamera özelliklerini daha da hassas hale getiriyor. Bu sayede kullanıcı, gelişmiş kamera ayarlarını manuel olarak seçmesine gerek kalmadan profesyonel düzeyde çekimler yapabiliyor. Görsel Zeka özelliği ise NPU’nun yardımıyla ek görüntüleri tanıyor ve gerçeğe daha uygun şekilde görüntüleri işliyor. Çekim Önerisi özelliği de fotoğraf karenizi düzenlemenize olanak sağlamak üzere otomatik kompozisyon tavsiyelerinde bulunuyor.

Akıllı Performans Özellikleri

Galaxy S10, performans yükseltici özelliğine ve akıllı kablosuz ağ becerisine kadar her alanda yapay zekadan faydalanıyor.

Kablosuz Güç Paylaşımı: Samsung, Galaxy S10 ile birlikte Qi-Sertifikalı akıllı telefon ve hatta bu teknolojiyi destekleyen giyilebilir cihazları şarj etmeyi mümkün kılan Kablosuz Güç Paylaşımı özelliğini sunuyor. Galaxy S10 normal bir şarj kaynağına bağlıyken kendisiyle birlikte eşzamanlı olarak bu teknolojiyi destekleyen ikinci bir cihazı da şarj edebilme yeteneğine sahip. Bu nedenle seyahat sırasında yanınıza ikinci bir şarj cihazı almanıza gerek kalmıyor.

Akıllı Performans: Galaxy S10 serisinde bulunan yeni Yapay Zeka yazılımı; işlemciyi, pili, belleği ve hatta telefonunuzu nasıl kullandığınıza bağlı olarak cihazın ısısını otomatik olarak optimize ediyor, zamanla öğrenmeye ve performansını yükseltmeye devam ediyor. Galaxy S10, yapay zekadan yararlanarak telefonunuzu ne şekilde kullandığınızı öğrenip en sık kullandığınız uygulamaları daha hızlı açabiliyor.

Akıllı Wi-Fi: Galaxy S10, Wi-Fi ile LTE arasında pürüzsüz geçiş yaparak kesintisiz ve güvenli bağlantı sağlayan Akıllı Wi-Fi özelliğine sahip. Akıllı Wi-Fi, sizi risk potansiyeli taşıyan kablosuz bağlantılara karşı da uyarıyor. Galaxy S10 ayrıca yeni Wi-Fi 6 standardına uygun olduğundan uyumlu bir yönlendiriciye bağlı olduğunda daha yüksek bir kablosuz ağ performansı da sağlıyor.

Bixby Rutinleri: Galaxy S10, Bixby sizin hayatta rutine dönmüş alışkanlıklarınızı otomatikleştiriyor ve hayatınızı kolaylaştıracak kişiselleştirilmiş tavsiyelerde bulunuyor. Galaxy S10, “Araç Sürme” ve “Yatmadan Önce” gibi Bixby Rutinleri komutlarını kendinize özgü davranışları dikkate alarak, günlük yaşamı kolaylaştırır.

Galaxy S10 Türkiye’de

128GB hafızalı Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10e; 27 Şubat 2019 tarihinden Türkiye’de satışa sunulacak. Cihazların tavsiye edilen perakende satış fiyatları Galaxy S10 için 6,599 TL, Galaxy S10+ için 7,499 TL ve Galaxy S10e için 5,499 TL olarak belirlenmiş.

Her üç model için 21 Şubat 2019’dan itibaren de ön siparişler verilebilecek. Stoklarla sınırlı olan ön sipariş kampanyası çerçevesinde herhangi bir Galaxy S10 siparişi veren ve kampanya koşullarını sağlayan tüketiciler, tavsiye edilen satış fiyatı 799 TL değerinde bir çift Galaxy Buds hediye kazanma fırsatı yakalayacak. 512GB hafızalı Galaxy S10+’ın Türkiye’de satışa çıkacağı tarih ve tavsiye edilen perakende satış fiyatı ilerleyen günlerde ayrıca duyurulacak.