Anasayfa Haber Bülten HUAWEI Enterprise, MWC 2019’da 4 Yeni Ürününü Tanıtıyor

HUAWEI Enterprise, MWC 2019’da 4 Yeni Ürününü Tanıtıyor

MWC Barselona 2019’da Huawei ilk defa devlet ve kurumsal müşteriye odaklanmış bir alan açacak.

MWC Barselona 2019’da Huawei Enterprise İş Grubu, bağlantı, bulutlar, IoT ve AI içerikli yenilikçi ICT ürünlerini ve çözümlerini sergileyecek. Zirvede, Her zaman ve Her Yerde Bağlanabilirlik, Yaygın Zeka ve Dijital Platform ana temalarına odaklanan yeni kurumsal iş ürünlerinin lansmanı da yapılacak.

HUAWEI Enterprise, ilk fuar temsilciliğini dünyanın en büyük mobil etkinliği MWC19 Barselona’da gerçekleştirecek. “Tamamen Bağlantılı, Akıllı Bir Dünya İnşa Etmek” teması altında HUAWEI Enterprise, Sektörlerin Dijital Dönüşümü Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak, dört yıldız ürününü gösterecek ve dijital dönüşümü hızlandırmak için dijital platformunu ana hatlarıyla tanıtacak.

1.Huawei OceanStor Dorado All-flash depolama

Huawei’in OceanStor Dorado all-flash depolama, kurumsal iş piyasası için hem güvenilirlik hem de yüksek performans sunan üst düzey bir ürün. 7.000.565 SPC-1 IOPS ve 0,5 ms stabil gecikme süresiyle MWC 2019’da Huawei sadece yeni OceanStor Dorado all-flash depolama modelini duyurmakla kalmayıp aynı zamanda all-flash iş modelini de piyasaya sürecek. OceanStor Dorado, ticari olarak büyük ölçekte dünyanın en büyük 20 bankasının yedisinde kullanılıyor.

2.The Huawei Wi-Fi 6 Erişim Noktası

Huawei Wi-Fi 6 AP, endüstrinin ilk 8×8 MU-MIMO, OFDMA ve 1024 QAM uygulamasını içeriyor. Ayrıca, 10 Gb/s’ye kadar veri aktarım hızı ile sektörün ilk kablosuz erişim noktası olma unvanına sahip. Huawei’in üçüncü nesil akıllı anteni ve SmartRadio teknolojisini kullanan Huawei Wi-Fi 6 AP’nin bant genişliği, mevcut modellerin dört katı.

Yine mevcut modellere göre eş zamanlı kullanıcı sayısını beş katına çıkarttı. Kapsama mesafesi yüzde 20 daha geniş ve tüm ağ kapasitesi mevcut modellere göre yüzde 30 daha fazla. Wi-Fi 6, ağ gecikmesini 30ms’ten, 10ms’e kadar azaltıyor. Huawei Wi-Fi 6 AP, IoT uygulaması gerektiren işletmeler için ideal olan birden fazla kullanıcı için yüksek hızlı erişim sağlıyor.

3.Sektörün ilk yapay zekalı ağ anahtarı– CloudEngine 16800

Gömülü bir AI çipi barındıran CloudEngine 16800, yüzde 100 AI hesaplama gücü elde etmek için yenilikçi iLossless algoritmasını kullanıyor ve veri depolama IOPS’lerini yüzde 30 artırıyor. Endüstrinin yuva başına en yüksek yoğunluklu 48 port 400GE hat kartına sahip CloudEngine 16800, anahtarlama kapasitesini mevcut endüstri ortalamasının beş katına çıkartıyor. Tam donanımlı tek bir cihaz, yılda 320.000 kilowatt-saat tasarruf sağlıyor.

4. Dünyanın ilk yazılım tanımlı AI kameraları

HUAWEI’in AI çip setleri ile donatılmış X serisi kameraları, gereken senaryoları tanımlayabilir, katmanlı zekayı uygulayabilir, kendi durumlarını algılayabilir ve sürekli hizmet sunabilir. Birçok bağlantı işlevini kullanan yazılım tanımlı AI kameraları ayrıca AI hesaplama gücünü geleneksel kameralara “ödünç verebilir” ve bunları AI kameralarına etkili bir şekilde yükseltebilirler.