Anasayfa Haber Bülten Nokia, MWC 2019 Kapsamında Yeni Telefonlarını Tanıttı

Nokia, MWC 2019 Kapsamında Yeni Telefonlarını Tanıttı

Nokia telefonların evi HMD Global, dünyanın beşli kamera dizisine sahip ilk akıllı telefonu olan Nokia 9 PureView da dahil olmak üzere dört yeni Android akıllı telefonu tanıttı.

Nokia 9 PureView’ın arkasındaki ZEISS Optik teknolojisine sahip dünyanın ilk beşli kamera sistemi, doğru canlı renklere sahip görüntüler için iki renkli sensöründen ve üç tek renk sensörden oluşuyor. Bu sensörler birlikte çalıştığında bir akıllı telefondaki tek bir standart sensörün 10 katı kadar ışığı toplayabiliyor.

Özel olarak tasarlanmış bir yonga setiyle desteklenen Nokia 9 PureView, güncellenmiş Pro Camera kullanıcı arayüzü, Adobe Photoshop Lightroom, doğal siyah beyaz veya hızlandırılmış çekim gibi eşsiz çekim modları ve gelişmiş yapay zeka aracılığıyla görüntüleriniz üzerinde mutlak kontrol sağlıyor.

Nokia 9 PureView, gelişmiş Qualcomm Snapdragon yonga seti teknolojisi, 2 pOLED “PureDisplay” ekran, entegre Qi Wireless şarj ve ekran altı parmak izi sensörüyle donatılmış. Ayrıca, hem öndeki hem de arkadaki Corning Gorilla Glass 5 ile korunmuş.

Nokia 4.2

Nokia 4.2, erişilebilir bir fiyatla en yeni akıllı telefon inovasyonlarını sunmak üzere tasarlandı. Şık, oyulmuş cam tasarımıyla tam ekrana sahip bu cihaz, çift arka kamerası, yapay zeka inovasyonu, yeni nesil Qualcomm Snapdragon yonga seti ve en güncel Android 9 Pie desteği sunuyor.

Nokia 4.2’ın kompakt boyutu ve “selfie çentiği” olan çerçevesiz ekran tasarımı, akıllı telefonun sadece 8,4 mm kalınlığında tek elle kullanılabilecek kadar ince olmasını sağlıyor. 4.2 ayrıca derinlik sensörlü çift arka kamerasıyla çoklu kamera görüntülemesi gibi en iyi görüntüleme özelliklerini daha hesaplı bir fiyatla sunuyor.

Nokia 3.2

Nokia 3.2, HD+ ekranı, iki günlük pil ömrü ve en yeni Android 9 Pie deneyimini bir araya getiriyor. Nokia 3.2 modeli 6,26 inçlik HD+ ekrana sahip. Nokia 3.2, birçok rağbet gören akıllı telefondan daha büyük bir pili, verimli donanım ve yazılım becerisiyle birleştiriyor. Qualcomm Snapdragon 429 platformuyla desteklenen Nokia 3.2, akıllı telefonunuzla etkileşimde bulunma şeklinizi kökünden değiştirmek üzere Google Assistant düğmesiyle geliyor.

Nokia 1 Plus

Android (Go edition) akıllı telefon ailesinin yeni üyesi Nokia 1 Plus ile giriş seviyesi akıllı telefon deneyiminizi üst düzeye taşıyın. İlk küresel Android 9 (Go edition) akıllı telefonlardan olan Nokia 1 Plus, büyük bir ekrana sahip yüksek kaliteli Nokia tasarımını erişebilir fiyatlarla sunuyor. Artık en sevdiğiniz uygulama ve oyunların yanı sıra Google Assistant Go gibi en yeni Android (Go edition) özelliklerini kullanabilirsiniz.

3D işleme ve yenilikçi malzemeler kullanılarak üretilen Nokia 1 Plus’in arka kısmı cihazı ekrana kadar saran dokulu nano desene sahip. Nokia 1 Plus’in otomatik odaklı arka kamerası ve selfie’ler için gelişmiş ‘güzelleştirme özelliğine’ sahip yeni ön kamerasıyla fotoğraflarınızda derin ayrıntılar sunuyor.

Nokia 210

Temel fonksiyonlu telefon portföyüne yeni katılan Nokia 210, Opera Mini tarayıcıyla internete bağlanma ve pil konusunda endişelenmeniz gerekmeden saatlerce Snake oynama şansı tanıyor. Nokia 210, gündelik yaşamın izlerini gizlemek için özünde renkli, dayanıklı polikarbon kaplamayla gelen en uygun fiyatlı internet cihazı olarak tasarlandı.

Pil konusunda endişelenmeden Opera Mini web tarayıcısında internette gezinmek ve Facebook’ta arkadaşlarınızdan ve ailenizden haber almak mümkün. Meraklılar, favori uygulamalarını, zil seslerini ve duvar kağıtlarını Mobile Store’dan indirerek Nokia 210’u kendilerine özel hale getirebilirler.

Bulunabilirlik

Nokia 9 PureView, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 1 Plus ve Nokia 210 modelleri Nisan ve Mayıs aylarından itibaren, Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyada satışa sunulacak.