Anasayfa Haber Energizer, Dev Bataryalı Telefonunu Tanıttı

Energizer, Dev Bataryalı Telefonunu Tanıttı

Energizer’ın yeni telefonu oldukça kalın olmasına karşın, çok uzun pil ömrü vadediyor.

Energizer, MWC 2019’da yeni telefonlarını tanıttı. Bu telefonlardan en çok dikkat çekeni ise dev bataryalı Power Max P18K Pop oldu. P18K Pop’ta tam 18.000 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Bu kapasite, günümüz telefonlarının neredeyse 5 katı.

Bu kadar büyük batarya bulunması, telefonun boyutlarını bir hayli büyütmüş. 18 milimetre kalınlığındaki gövde, piyasadaki telefonların neredeyse 3 katı kalınlıkta. Telefonun ağırlığı ise henüz bilinmiyor.

Power Max P18K Pop, 6,2 inçlik IPS ekranında 2.280×1.080 piksel çözünürlük sağlıyor. Mediatek Helio P70 işlemcisini kullanan telefon, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Arka tarafında 12 + 5 + 2 MP kamera üçlüsüne sahip olan telefonun ön kameraları (16 + 2 MP) mekanik bir sistemle açılıp kapanabiliyor.

Telefonun yan tarafında parmak izi okuyucusu bulunuyor. 18 Watt hızlı şarj özelliğine sahip cihazın ne kadar sürede tamamen şarj olabildiği ise bilinmiyor.

Şarjının 1 haftaya yakın gitmesi beklenen P18K Pop, önümüzdeki Haziran ayında piyasaya çıkacak. Bu kadar kalın ve muhtemelen ağır bir telefonun ne kadar ilgi göreceğini ise çıktığı zaman anlayacağız.