Anasayfa Haber WoW Classic Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

WoW Classic Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Blizzard, geliştirme sürecinde nelere odaklanacaklarını detaylandırdı.

World of WarCraft oyuncuları, yıllardır oyunun eski sürümlerinin yeniden oynanabilir hale getirilmesi için baskı yapıyordu. Blizzard ise oyuncuların bu taleplerini göz ardı ediyordu. Eski sürümleri oynatan üçüncü parti sunucuların sayılarının artmasıyla birlikte, Blizzard da WoW Classic’in duyurusunu yapmıştı.

Geliştiriciler, oyunun forumlarında bir gönderi paylaşarak geliştirme süreci hakkında bazı bilgiler verdi. Blizzcon’da yayınlanan WoW Classic Demo’dan aldıkları geri dönüşlerden çok memnun olduklarını söyleyen ekip, hataları giderdiklerini söyledi. Fakat oyunun orijinal 1.12 sürümünde bulunan bazı hatalar bilinçli olarak bırakılacak. Ekip, oyuncuların 1.12’deki oynanışı olduğu gibi bırakmak istediklerini dile getirdi.

Yapılan duyuruda ekibin şu sıralar oyunun sistemlerine, savaşlara ve içeriklere odaklandıklarını belirtti. Grafikler ve arayüzün oyuncuya 1.12 ile aynı hisleri yaşatması büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen WoW Classic ekibi, oynanışı benzetmek için çalışmalara devam ettiklerini ekledi. Ekip, yakın zamanda daha çok detay paylaşacaklarını söyledi.