Anasayfa Haber Battlefield 5 İçin Firestorm Modu Geliyor

Battlefield 5 İçin Firestorm Modu Geliyor

Battlefield 5 için duyurulan yeni Battle Royale modunda araçlar da olacak.

Battlefield 5 için çıkacağı duyurulan yeni Battle Royale modunun adı Firestorm olarak açıklanmıştı. DICE tarafından geliştirilmekte olan yeni modun ne zaman yayına hazır olacağı henüz belli değil. Ancak sızdırılan bir video ile oyun hakkında yeni bilgiler açığa çıktı.

Yeni videodan görülebildiği kadarıyla, Firestorm modunda oyun haritaları hayli büyük olacak. Oyuncular haritaya, takımlar halinde uçaktan paraşütle atlayarak girecekler. Bu modda takım oyunu oynamak hayli önemli olacak gibi görünüyor. Karakter sınıfları bulunmayan oyunda, herkes düşen takım elemanlarını iyileştirebilecek.

Firestorm, oyunculara kısıtlı cephane ve taşıma kapasitesi verecek. Haritada sırt çantaları, farklı seviyelerde silahlar ve cephane toplamak mümkün olacak. Ancak bunları takım arkadaşlarınızla paylaşmanız ve dikkatli harcamanız gerekecek.

DICE bu moda helikopterden tanka kadar pek çok farklı aracı da eklemiş. Ancak bunları kullanmak, haritada yerinizin çok daha kolay bulunmasını sağlayacak. Ve tabii ki anti-tank silahlarının varlığını da unutmamak gerekiyor.

DICE oyun haritasındaki tüm binaları da yıkılabilir olarak tasarlıyor. Özellikle haritayı saran ve gittikçe daralan “ateş fırtınası” yaklaştıkça, binalar dahil haritadaki her unsur bu yangından payına düşeni alacak.

Firestorm için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak DICE’ın Battle Royale trendini kaçırmamak için elini çabuk tutacağına şüphe yok. Sızdırılan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.