Anasayfa Haber Apple’ın İlkbahar Etkinliğinde Yeni iPod Modelleri Tanıtılabilir

Apple’ın İlkbahar Etkinliğinde Yeni iPod Modelleri Tanıtılabilir

Apple’ın yakında yapılacak It’s Show Time etkinliğinde yeni iPod Touch ve iPad modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Apple her yıl biri sonbaharda, diğeri ilkbaharda olmak üzere iki farklı etkinlik düzenliyor. Şirket genellikle sonbahar etkinliğinde yeni nesil iPhone’ları tanıtırken, ilkbahar etkinliğinde biraz daha geri planda kalan ürünlerini yenilediğini duyuruyor. Bu yıl yapılacak olan bahar etkinliği, It’s Show Time olarak adlandırılmış.

Etkinlik, 25 Mart’ta Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak. 2 saat süreceği belirtilen etkinlik, Apple’ın sitesi üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Yayın, Apple cihazlarda Safari üzerinden rahatlıkla izlenebilecek. Fakat Windows tabanlı cihazlarda Microsoft Edge tarayıcısının kullanılması gerekecek.

Etkinliğin “It’s Show Time” olarak adlandırılması, son dönemde dedikoduları çıkan özel bir TV akışı servisinin tanıtılacağına işaret ediyor. Apple, bu etkinlikte yapacağı duyuruyla Netflix’in rakibi haline gelebilir.

Ayrıca yeni nesil iPod Touch ile iPad’in de tanıtılması bekleniyor. Hali hazırda çok güçlü olan iPad Pro modelinin daha da güçlü bir sürümünün tanıtılması da ihtimaller dahilinde görülüyor.