Anasayfa Haber Borderlands 3 Bu Ay İçinde Resmen Tanıtılabilir

Borderlands 3 Bu Ay İçinde Resmen Tanıtılabilir

Gearbox yeni Borderlands oyununu bu ay düzenlenecek Pax East fuarında resmen tanıtabilir.

Gearbox daha önce GDC 2017 etkinliğinde Borderlands 3 hakkında bir teknoloji demosu göstermişti. Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılan bu demodaki oyunun Borderlands 3 olduğundan kimsenin şüphesi olmasa da, Gearbox yönetimi oyunun adını resmen anmaktan kaçınmıştı.

O zamandan beri oyun hakkında pek az bilgi sızdırıldı. Fakat yakında bu durum değişecek gibi görünüyor. Gearbox’ın Twitter hesabından atılan bir tweet, her yıl Mart ayında düzenlenen Pax East fuarına işaret ediyor.

Gearbox için bu etkinlik her zaman özel bir olay olagelmiştir. Bu yüzden de Borderlands 3’ün resmen tanıtılması için diğer fuarlardan çok daha uygun olacaktır. Gearbox bu etkinlik kapsamında, 28 Mart tarihinde özel bir toplantı düzenleyecek ve bu toplantıda da büyük ihtimalle Borderlands 3 resmen tanıtılacak.

Borderlands 3 hakkında hala çok fazla bilgi yok. Oyunun Unreal Engine 4 üzerine kurulduğu ve öncekilerden çok daha gelişmiş grafiklere sahip olacağı biliniyor. Bunun dışında Assassin ve Siren oyuncu sınıflarının geri döneceği tahmin ediliyor. Ayrıca oyunda Mech çağırabilen bir Soldier ve çeşitli hayvanlara hükmedebilen bir de Beastmaster karakterin bulunacağı iddia ediliyor.

Borderlands 3’ün 2019 içinde piyasaya çıkabileceğine dair bir fısıltı da dolaşıyor. Gearbox’ın oyunu yıl bitmeden çıkarmak ve 2019 bilançosunu buradan gelecek gelirle şişirmek isteyeceği düşünülüyor.