Anasayfa Haber Corsair Yeni Crystal Ve Carbide Kasalarını Duyurdu

Corsair Yeni Crystal Ve Carbide Kasalarını Duyurdu

Corsair, Crystal 680X RGB ve Carbide 678C kasalarını resmen duyurdu.

Corsair, iki yeni bilgisayar kasasının duyurusunu yaptı. Crystal Series 680X RGB ve Carbide Series 678C modelleri, küçük ama ferah tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Corsair Crystal Series 680X RGB, 16 farklı alanda adreslenebilir RGB aydınlatma sistemiyle donatılmış. Kasa, 4 tane RGB fanla birlikte geliyor. Corsair Lighting Node Pro yazılımıyla uyumlu olan kasa, bilgisayar kurulumunda sağladığı esneklikle ön plana çıkıyor.

 

Soğutma konusunda Crystal Series Air 540’ı örnek alan kasa, çift hazneli soğutma sistemi kullanıyor. Kabloların saklanmasına olanak sağlayan 680X RGB, böylece hava akışını daha verimli hale getiriyor. Kasa, ekran kartının dik olarak takılmasına da imkan sağlıyor.

Carbide Series 678C ise kullanılan çelik malzeme sayesinde sessizliğiyle ön plana çıkıyor. Ön kısmında temperli cam kullanılan kasada, 3 tane Corsair SP140 PWM fan bulunuyor. Kasanın yan, ön ve üst taraflarında sesi yalıtıcı malzemeler kullanılıyor.

Her iki kasada da ön panelde USB 3.1 Gen-2 Type-C bağlantıları yer alıyor. Her iki kasa da şimdiden farklı ülkelerde satışa sunuldu. Kasaların Türkiye’de ne zaman ve ne fiyatla satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.