Anasayfa Haber Dying Light 2 İlkinden Çok Daha Büyük Olacak

Dying Light 2 İlkinden Çok Daha Büyük Olacak

Techland yeni oyunu tek oynayışta tamamen keşfedilemeyecek kadar büyük yapıyor.

İlk oyunun hayli ilgi çekmesi üzerine Dying Light 2’yi geliştirmeye girişen Techland, çok daha farklı bir yapı üzerinde çalıştığını daha önce duyurmuştu. İkinci oyunda alacağınız her kritik karar, oyun dünyasında önemli değişimlere yol açacak. Bir fraksiyonla anlaşmak ya da savaşmak, tüm oyun dünyasında kelebek etkisi yaratabilecek.

Tabii bu tür iddiaları daha önce başka oyunlarda da duymuştuk. Techland’ın oyunu gerçekten bu kadar değişken yapıp yapamayacağını ise ancak çıkış tarihinde öğreneceğiz. Ancak şirketin tek iddiası bu değil. Techland ekibinden yapımcı Kornel Jaskula verdiği bir röportajda oyunun içeriğinin de çok zengin olacağını ifade etti.

Dying Light 2’nin ilkinden dört kat daha büyük bir oyun dünyasında geçeceği söyleniyor. Jaskula, bu oyun için bir kaç oyun daha çıkaracak kadar içerik ürettiklerini ifade ediyor. Oyun akışının farklı kararlara göre değişmesi dinamiğiyle birleşince, oyunu tek oynanışta tamamen keşfetmenin mümkün olmayacağının altı çiziliyor.

Dying Light 2 için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak oyunun 2019 bitmeden piyasaya çıkması bekleniyor. Oyun aynı anda PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkarılacak.