Anasayfa Haber Apple Store Bakıma Girdi. Beklenen İndirim Sonunda Geliyor Mu?

Apple Store Bakıma Girdi. Beklenen İndirim Sonunda Geliyor Mu?

Apple store

Geçtiğimiz dönemde Türkiye, Hindistan gibi ülkelerde düşen pazar payına değinen Apple CEO’su Tim Cook, fiyat indirimi noktasında ilk ipuçlarını vermişti. Şimdiyse 25 Mart etkinliği öncesinde Apple Store bakıma girdi.

Güncelleme: Apple Store bakımdan çıktı ve yeni iPad modelleri ön siparişe açıldı. İlgili haberi hemen aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Yeni iPad Air Duyuruldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Yapılan zamların ardından iyice yükselen Apple ürün fiyatları, şirketin ülkemizdeki satış hacmini önemli bir ölçüde daraltmıştı. Konu hakkında geçtiğimiz dönemde açıklama yapan Tim Cook, önümüzdeki dönemleri işaret ederek, fiyat indirimi uygulanabileceğini ifade etmişti.

Bu açıklama doğrultusunda herkes fiyat indirimi beklerken, ilk olarak Apple ürünlerin servis ücretlerinde değişime gidilmişti. Şimdiyse Apple’ın iPhone, MacBook, iPad gibi ürünlerinin satışını yaptığı online mağazasında güncelleme yapıldı.

Apple Store için beklenen indirimler geliyor mu?

Şu an için mağaza üzerinde herhangi bir işlem yapmanıza izin verilmiyor. Herhangi bir ürünü satın almak istediğinizde, “Hemen döneceğiz. Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyiniz.” şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz.

Şimdilik bu uyarının ne için yapıldığı noktasında sadece tahmin yürütebiliyoruz. Söz konusu güncellemenin fiyatlar tarafına yansıyıp, yansımadığını önümüzdeki saatler içerisinde öğreneceğiz. Biz de güncelleme sonra erdiğinde, detaylı bilgileri Technopat üzerinden sizlerle paylaşacağız.