Anasayfa Haber Samsung Galaxy A90 Çıkış Tarihi Açıklandı

Samsung Galaxy A90 Çıkış Tarihi Açıklandı

Galaxy A90

Galaxy S10 ailesi ve M20 modelleriyle gündemde olan Samsung, Nisan ayında yeni bir duyuru yapmaya hazırlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre, Samsung Galaxy A90 çıkış tarihi 10 Nisan olarak belirlendi.

Unpacked 2019 etkinliğinin etkileri sürerken Samsung, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yeni bir model için tarih verdi. A Galaxy Event adıyla geçen bu etkinlikle birlikte, Samsung’un Galaxy A90’ı duyurması ve satışa sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy Buds İncelemesi

Şirket herhangi bir toplantı planlamazken, 10 Nisan‘da gerçekleştirilecek olan duyurunun, online olarak yapılması gündemde. Daha önceleri Galaxy A sınıfı cihazların yine online olarak duyurulduğu düşünülünce, bu şekilde yapılacak bir duyuru akla daha yatkın diyebiliriz.

Galaxy A90 tek kamera sensörü ile gelecek

Galaxy A90 özellikleri hakkında net bir bilgi olmasa da, ortaya çıkan render görseller kızaklı tasarıma işaret ediyor. Bu kameranın en büyük özelliği ise yönünün kullanıcı tarafından değiştirmesi olacak. Böylece hem ön kamera hem de arka kamera için aynı sensör kullanılabilecek. Bu sensörün 48 Megapiksel değerine sahip olacağı da yine sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Diğer taraftan, Samsung US kendi internet sitesinde bu cihazı “gerçek oyuncu telefonu” olarak listelemişti. Gümüş, siyah ve altın renklerle gelmesi beklenen Galaxy A90, 128 GB depolama alanı ve 6/8 GB RAM seçenekleri sunacak.