Anasayfa Haber Oppo A5s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri!

Oppo A5s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri!

Oppo A5s

Oppo A5s özellikleri ile orta segment akıllı telefon modelleri arasından sıyrılmayı başarıyor.

Bir süredir sızıntılar ile detayları gün ışığına çıkan Oppo A5s sonunda resmi olarak tanıtıldı. Oppo A5s özellikleri ile orta segment akıllı telefon piyasasında rakiplerinin önüne geçecek gibi gözüküyor.

Satışa sunulacağı bölgeye bağlı olarak Oppo AX5 ve Oppo AX5s adları ile de çıkış yapacak cihazların tek farklılığı ise MediaTek Helio P35 veya Qualcomm Snapdragon 450 çipsetleri ile gelmeleri.

Oppo A5s özellikleri ve fiyatı

Öncelikle ister Helio P35 ister Snapdragon 450 olsun, her iki çipsetin de Cortex-A53 işlemciler kullandığını ancak farklı GPU’lar kullandığını belirtelim. Öte yandan, Helio işlemci daha yüksek saat hızı sunuyor.

6.2 inç IPS ekran ile 720 x 1520 piksel çözünürlük sunan Oppo A5s, damla tasarımlı ekran çıkıntısına sahip. 3 GB veya 4 GB RAM ile 64 GB veya 256 GB dahili depolama alanı sunan modelde microSD ile depolama kapasitesinin 256 GB’a kadar çıkartılması mümkün.

8 MP selfie kamerası ve 13+2 MP çift arka kamera bulunan A5s akıllı telefonda 4.230 mAh kapasiteli bataryaya yer veriliyor. Ürün kutusundan Android 8.1 Oreo tabanlı ColorOS 5.2 ile çıkıyor. Parmak izi okuyucu sensör ise cihazın arkasında yer alıyor.

Siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile gelen Oppo A5s için fiyat veya çıkış tarihi bilgisi ise henüz paylaşılmadı.