Anasayfa Haber Xiaomi Black Shark 2 Özellikleri Ve Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Black Shark 2 Özellikleri Ve Fiyatı Açıklandı

Xiaomi Black Shark 2 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin yeni oyun odaklı telefonu Xiaomi Black Shark 2 resmi olarak tanıtıldı.

6.39 inç boyutundaki AMOLED HDR destekli ekranın üzerine kurulan Xiaomi Black Shark 2, ayrıca Full HD+ çözünürlük sunuyor.

Samsung’un geliştirmiş olduğu ekran üzerinde bir takım optimizasyonlar da uygulayan Xiaomi‘nin ekranın gecikme süresini de serinin bir önceki modeline kıyasla düşürdüğünü görüyoruz.

Bunun yanı sıra, söz konusu ekran teknolojisi sayesinde Black Shark 2’nin ekranındaki renkler ortamdaki ışık yoğunluğuna göre otomatik olarak ayarlanabiliyor.

Genel anlamda akıcı bir oyun deneyimi vaat eden Black Shark 2, sahip olduğu donanım özellikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Gücünü 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen Snapdragon 855‘den alan Black Shark 2, 6/8/12 GB RAM ve 128/256 GB dahili hafıza seçenekleri ile beraber satışa sunulacak.

Bununla birlikte, Liquid Cool 3.0 adı verilen sıvı temelli bir soğutma sistemine de ev sahipliği yapan yeni nesil oyuncu telefonu, yoğun kullanım sırasında ısınma sorunu yaşamıyor.

Liquid Cool 3.0 soğutma teknolojisi sayesinde, işlemci sıcaklığı 14 derecenin altında tutulabiliyor. Bu da doğal olarak telefonun sürekli olarak yüksek performans sunmasına olanak sağlıyor.

Oyuncu telefonlarında donanım özelliklerinden ziyade, batarya boyutu da bir hayli önemli. Bu kısımda, 27 W hızlı şarj destekli 4.000 mAh büyüklüğündeki bir bataryaya yer veren Xiaomi, Snapdragon 855’in güç verimliliği sayesinde uzunca bir pil ömrü de vaat ediyor.

Xiaomi’nin yeni oyuncu telefonunda da ayrıca bizleri çift arka kamera kurulumu karşılıyor. Arka tarafında, f/1.75 diyafram açıklığına sahip olan 48 Megapiksel çözünürlüğündeki bir ana kameraya yer veriliyor.

Bu ana kameraya, 2x optik yakınlaştırmaya imkan tanıyan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ikincil bir kamera sensörü eşlik ediyor.  Cihazın ön tarafında ise, 20 Megapiksel f/2.0 kameraya yer veriliyor.

Xiaomi Black Shark 2 Fiyatı

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan cihazın 6 GB RAM + 128 GB dahili hafızalı versiyonu için kullanıcılar 476 dolar ödeyecekken, 12 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği için 625 dolar ödeyecek.

Bunun haricinde, ilerleyen zaman içerisinde yeni oyuncu telefonunun 8 GB RAM + 256 GB dahili hafızalı modeli de satışa sunulacağı belirtildi.