Anasayfa Haber Apple AirPods Yenilendi: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Apple AirPods Yenilendi: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Apple’ın kablosuz kulaklık modeli olan AirPods, yeni şarj kutusu seçenekleri ve özellikleriyle karşımızda. Ayrıca yeni Apple AirPods Türkiye fiyatı da açıklandı!

iPhone 11’in Face ID Sistemi Yüzümüzdeki Damarları Bile Hesaba Katacak

Uzun zamandır yeni modelini beklediğimiz Apple AirPods, üç farklı seçenek ile satın alınabilecek. İlk olarak kulaklıkların aşırı yenilenmediğini ama şarj kutusunun geliştirildiğini belirtelim. Durum böyle olunca da satışlara şarj kutusunun kablosuz ve kablolu olarak yenilenmiş hali ile ve kulaklık olmadan kablosuz şarj kutusu seçenekleri ile satışa sunuldu.

Kablosuz şarj kutusu ve AirPods’un fiyatı 1399 TL, yenilenmiş şarj kutusu ve AirPods fiyatı 1099 TL ve son olarak yalnızca kablosuz şarj kutusunun fiyatı ise 549 TL olarak belirlendi. Bu fiyatların Apple Türkiye tarafından paylaşıldığını ve resmi fiyatlar olduğunu da ekleyelim.

apple airpodsKablosuz modellerin şarjını doldurabilmeniz için, Qi uyumlu bir kablosuz şarj aletine yaklaştırmanız yeterli olacak. Yani elinizde Qi uyumlu şarj cihazı varsa, yeni bir şarj aleti almanıza gerek kalmayacak. Tüm bunların yanında tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi ve 3 saate kadar da konuşma süresi vaat ediliyor.

Pil ömrünün arttırılmasının yanı sıra, yeni özelliklerden biri sayesinde artık Siri’yi çok daha kolay kullanmak mümkün hale geldi. Airpods’u taktığınız sırada, telefona ihtiyaç duymadan “Hey Siri” diyerek, Siri’yi aktif edebileceksiniz. Bunun da yeni şarj kutuları ile birlikte aldığınız Airpods’lar ile gelen bir özellik olduğunun altını çizelim.

Yeni gelen ürünlerle birlikte en önemli özelliklerden birinin H1 çipi olduğunu söylememiz gerekiyor. Cihaz, Optik sensörlerden ve hareket ivmeölçerlerinden faydalanarak kulağınızda takılı olup olmadığını anlayabiliyor.