Anasayfa Haber Heyecan Dolu Stranger Things 3. Sezon Fragmanı Geldi

Heyecan Dolu Stranger Things 3. Sezon Fragmanı Geldi

Stranger Things 3. Sezon fragmanı

Maceracı arkadaş grubunun yepyeni bir maceraya atıldığı Stranger Things 3. Sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlandı.

Netflix Türkiye oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan Stranger Things 3. Sezon için beklenen ilk resmi fragmanı sonunda paylaştı.  Matt Duffer ve Ross Duffer, kısacası Duffer Kardeşler imzası taşıyan Stranger Things 3. Sezon fragmanı ile yine izleyicisini ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor.

Stranger Things 3. Sezon fragmanı nefes kesiyor

Arkadaş grubunun Dustin’in Hawkins’e dönüşünü kutlamak üzere gerçekleştirdiği hoş geldin kutlaması ile başlayan Stranger Things 3. Sezon fragmanında bir süre sonra her şey tam bir kabusa dönüşüyor. Yeni sezonda tüm çocukların artık büyüdüğünü ve hatta kendilerinin de artık kendilerini çocuk olarak görmediklerini belirtelim. Amerika Birleşik Devletleri’nin Kurtuluş Günü olarak kutladığı 4 Temmuz sırasında geçecek olan yeni Stranger Things sezonu için “Bir yaz her şeyi değiştirebilir” sloganı da merak uyandırıyor.

Yine 1980’li yılların nostaljisinden bolca referans taşıyan ve Eleven’ın süper güçlerini sergilediği fragmanda canavarlar, doğa üstü fenomenlerden etkilenen insanlar ve çok daha fazlasını görüyoruz.

Stranger Things 3. Sezon ne zaman başlıyor?

Stranger Things 3. Sezon yayın tarihi de geçtiği dönem gibi 4 Temmuz olarak açıklandı. Stranger Things 3. Sezon  oyuncu kadrosu da yine Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp,  Gaten Matarazzo, Calem McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton ve Sadie Sink gibi isimlerden oluşuyor.