Anasayfa Haber Game Of Thrones Yaratıcılarından Star Wars Old Republic Üçlemesi Gelebilir

Game Of Thrones Yaratıcılarından Star Wars Old Republic Üçlemesi Gelebilir

Star Wars Old Republic

Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D. B. Weiss bir Star Wars Old Republic üçlemesi ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Star Wars Bölüm 9 ile birlikte Skywalker efsanesinin sona ereceği yönündeki açıklamalar sonrasında gözler yeni Star Wars projelerine çevrildi. Son iddialar ise, Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D. B. Weiss tarafından Eski Cumhuriyet döneminde geçecek bir Old Republic Üçlemesi çekileceği yönünde.

Heyecan Dolu Stranger Things 3. Sezon Fragmanı Geldi

Rian Johnson tarafından çekilecek 2 ayrı film üçlemesinin yanı sıra, Game of Thrones dizisinin arka planında yer alan Benioff ve Weiss de önemli olayların yaşandığı Eski Cumhuriyet odaklı üçleme ile Star Wars hayranlarının sevgisini canlı tutacak. Özellikle Star Wars The Old Republic veya Star Wars Knights of The Old Republic oynamış olanların, daha doğrusu genişletilmiş evreni takip edenlerin bu gelişmeden dolayı oldukça heyecanlanacağı kesin.

Bilmeyenler için Eski Cumhuriyet’in Skywalkerlar’dan yüzlerce yıl öncesinde geçtiğini söyleyelim. Yani Uzak çok uzak bir galaksinin filmlerden çok ama çok uzun zaman öncesinde. Gerçi Disney’in Lucasfilm alımı sonrası genişletilmiş evreni bir kalemde silmeye kalkıştığını da unutmamak gerek.

Şu sıralar Rian Johnson’ın Knives Out filmine, Benioff ile Weiss’in ise Game of Thrones Final Sezonu’nun tamamlanmasına odaklanmış olduğu da bilgiler arasında. Bu önemli isimlerin boşa çıktığı anda Star Wars evreni için harika işler çıkartacağına kesin gözüyle bakılıyor. Projeye yakın kaynaklar üçleme için “Star Wars Yüzüklerin Efendisi ile tanışıyor” yakıştırmaları yapıyor. Çekimlerin ise sonbaharda başlayacağı iddia ediliyor.

Star Wars Episode 9 bir aksilik olmazsa 20 Aralık tarihinde vizyonda olacak.