Anasayfa Haber John Wick 3 Fragmanı İle Geri Sayım Sürüyor

John Wick 3 Fragmanı İle Geri Sayım Sürüyor

John Wick 3 fragmanı

Yılın en merak edilen aksiyon filmlerinden olan John Wick 3 fragmanı ile yine muhteşem bir Keanu Reeves performansı izleyeceğimizi garantiliyor.

17 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan John Wick 3 (John Wick: Chapter 3 – Parabellum) öncesinde heyecan dozajını daha da artıracak fragmanlar gelmeye devam ediyor. John Wick 3 ikinci fragmanı, Baba Yaga’nın peşindeki suikastçılarla arasında geçecek çetin mücadeleyi gözler önüne seriyor.

John Wick 3 için heyecan dolu fragman geldi

John Wick 2 filminde Continental otelin başlıca kurallarından olan öldürmeme kuralını çiğneyen John Wick’in başına 14 milyon dolarlık dev bir ödül konmuş ve tüm suikastçılara bu kelle avının duyurusu yapılmıştı. Yani kahramanımızın başı adeta uluslararası bir suikastçı ordusu ile belada olacak. Bu kaçış sürecinde Continental hizmetlerinden de yaralanamayacak olan süper suikastçı, kaçış sürecini servis endüstrisi ile gerçekleştirmeye çalışacak.

Chad Stahelski yönetmenliğindeki filmde Keanu Reeves ile birlikte Ian McShane (Windston) Laurence Fishburne (Bowery King), Mark Dacascos (Zero), Halle Berry (Sofia), Asia Kate Dillon (The Adjudicator), Anjelica Huston (The Director), Jason Mantzoukas (Tick Tock Man) gibi isimler rol alıyor. Zero rolünde izleyeceğimiz Dacascos’un filmin baş kötüsü olacağı ve karakterin Wick’e büyük bir saygı ve hayranlığı olduğu son bilgilerden.

İşte heyecan dolu John Wick 3 yeni fragmanı. İyi seyirler.