Anasayfa Haber Shadow Of The Tomb Raider Ray Tracing Güncellemesini Aldı

Shadow Of The Tomb Raider Ray Tracing Güncellemesini Aldı

Shadow Of The Tomb Raider

Nvidia’nın RTX serisi ekran kartlarını piyasaya sürmesiyle birlikte Ray Tracing ve DLSS desteklerini almasını beklediğimiz Shadow Of The Tomb Raider, sonunda bu teknolojileri getiren güncellemeye kavuştu!

PC portu Nixxes firmasına teslim edilen Shadow Of The Tomb Raider, uzun zaman sonra beklenen Ray Tracing ve DLSS güncellemelerine kavuştu. Bu iki teknoloji, Nvidia RTX 20 serisi ekran kartları ile birlikte hayatımıza girmişti.

Yeni gelen güncellemeler sayesinde oyunun grafiklerinin daha da ileri seviyeye çıkacağını belirtelim. Real Time Ray Tracing teknolojisi, çok daha gerçekçi yansıma efektlerini hayatımıza sokuyor. Oyunun içerisinde bulunan yansımaların daha detaylı ve doğru bir şekilde hesaplanarak çizilmesi sayesinde bu teknolojiyi kullanabiliyoruz.

GeForce GTX Ekran Kartlarına Ray Tracing Geliyor

DLSS (DeepLearningSuper-Sampling) teknolojisinin Türkçe karşılığı ise Derin Öğrenme Süper Örnekleme oluyor. Yapay zeka sayesinde oyunu analiz ederek performanstan ödün vermeden kenar yumuşatmayı karşımıza çıkarıyor.

Güncellemeleri alabilmeniz için, Windosw 10 sürümünüzün 1809 ya da daha üstü olması gerekiyor. Bunun haricinde Nvidia RTX 20 serisi ekran kartlarından birine de sahip olup, 419.35 güncellemesini kurmuş olmanız gerekiyor.