Anasayfa Haber Steam Tasarımı Bu Yıl Tamamen Değişiyor

Steam Tasarımı Bu Yıl Tamamen Değişiyor

Steam Tasarımı

Valve Steam tasarımı için gerçekleştirecekleri önemli değişiklikler hakkında açıklama yaptı.

Daha 1  hafta önceki Steam Link Anywhere duyurusunun ardından, Valve şimdi de 2019 Game Developers Conference (GDC) etkinliği sırasında Steam Store için önemli değişiklikler yapılacağını açıkladı. Bu değişiklikle birlikte Steam tasarımı için ciddi değişim rüzgarları esecek. Geliştirilmiş oyun sayfaları ve yenilenen oyun kütüphanesi bölümü başlıca değişiklikler olacak.

Epic Games Mağazası Kataloğunu Sürpriz Oyunlarla Genişletiyor

Epic Store oyun kütüphanesi ile elini güçlendirmeye başlamışken Steam de kullanıcılarını elinden kaçırmamak için daha fazla kullanım kolaylığı sunan yeni bir kullanıcı arayüzüne yönelmiş gibi gözüküyor. Oyun sayfaları artık çok daha iyi bir görünümle oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun kütüphanenizden ise arkadaşlarınızın etkinliklerini, yakın zamanda oynadığınız oyunları ve koleksiyonunuzdaki oyunlara gelen her türlü yeni güncellemeyi görüntüleyebileceksiniz.

Steam TasarımıYeni gelen Steam Events (Steam Etkinlikleri) sayfası ise yaklaşan turnuvalar, oyun güncellemeleri ve sahibi olduğunuz oyunların diğer etkinliklerini gösterecek. Tüm bu yenilikler ile kullanıcıların oyunlarını Steam üzerinde kolayca yönetmesinin sağlanmak istendiğinin altı çiziliyor.

Tüm bu yeniliklerin tüm kullanıcılara yıl sonuna doğru sunulacağı belirtiliyor. Öte yandan önümüzdeki birkaç ay içerisinde beta aşamasına gelinebileceği öngörülüyor.