Anasayfa Haber Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 Duyuruldu

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 Duyuruldu

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

Haftalardır süren gizemli görseller ve dedikoduların ardından, Paradox sonunda bombayı patlattı. Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 geliyor.

İlk oyunu 2004 yılında çıkan ve herkes tarafından beğenilen Vampire: The Masquerade Bloodlines, yaşanan sorunlar, geliştirici firmanın maddi sıkıntılar çekmesi ve vb. sebeplerden dolayı bir türlü devam oyununa kavuşamamıştı.

GDC’nin sonunda ağzındaki baklayı çıkaran Paradox, herkesin merakla beklediği ikinci oyunu duyurdu. İlk oyunda yaşanan olayların birkaç yıl sonrasına giden Bloodlines 2, bizleri yepyeni bir şehre götürüyor; Seattle, Washington.

Yeni oyun 2020 başında geliyor

Yine ilk oyunda olduğu gibi, bizleri sonu gelmez entrikalar ve vampir klanlarının üstünlük mücadelesi karşılıyor. Kimin Washington’a hükmedeceğini belirleyeceğimiz yapım, FPS-RPG olması sayesinde yine oldukça sağlam bir atmosfer sunacaktır.

İşin güzel yanıysa, orijinal oyunun tasarımcısı ve yazarı olan Brian Mitsoda, Bloodlines 2’nin hikayesinde de söz sahibi olacak.

Merakla beklenen devam oyunu, 2020’nin ilk çeyreğinde -yani sadece bir yıl sonra- bizlerle buluşacak. Eğer oyunu erkenden edinmek istiyorsanız Steam, Epic Store, GOG veya Paradox üzerinden öp sipariş verebilirsiniz.